Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nie grać z wysokimi tierami ?

ChupaChabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie jak nie grać z wysokimi tierami mam Pz.Kpfw 38 (t) n.A (4 tier) i gram bitwy z 6-8 tierem i wgl nie mam szans z nimi. Moje pytanie brzmi jak grać z 4-5 tierem by mieć wgl jakieś szanse ?

Opublikowano

Na to sposobu nie ma ponieważ twój czołgj est lekkim czołgiem i będzie go tak rzucać takie coś zmiejsza pluton w 3 osoby :D (2 + ty ) Ja zawsze jak gram z kumplami to trafiamy na swoje tiery a zazwyczaj tak ze nasze 3 to Największe tiery :D i reszta np VIII . Czyli nic nie poradzisz musisz cisnąć na spota przez cała mapkę i nie dać się zabić :D

Opublikowano

UP@ Wszystko zależy od MM. System jest tak skonstruowany, że szybko przelicza i porówuje statystyki (jak jest dużo osóB) i wrzuca do bitwy osoby z podobnym poziomem gry lub bardzo skrajnym. Pozatym, robi losowania "jeżeli wczoraj dobrze ci szło, dziś nie" i wrzuca się gorzej. Nie zawsze jednak tak jest, czasem losuje "od tak z przypadku".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...