Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BFH

pin3t3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka mam do was pytanie, a mianowicie chcąc skorzystać z dzisiejszej promocji kupiłem zrzut bojownika royal, ale podczas kupowania strona przestała się ładować, gdy kliknąłem drugi raz na przycisk "KUP" wszystko poszło normalnie. Gdy wszedłem do gry, zamiast zabrać 1699, zabrało 2x więcej. W historii zakupów, pokazują mi się dwa te same pakiety czy mogę coś zrobić by odzyskać fundsy za ten jeden niepotrzebny pakiet? Z góry dziękuję za pomoc ;) Gdyby dział był nie odpowiedni to przepraszam i proszę o przeniesienie :)

post-6847-0-61544500-1369321818_thumb.jpg

Lowmens_PL.png

pc_Lowmens.png

Lowmens_PL.png

pin3t3.png

Opublikowano

Nie,nie możesz. EA nie odpowiada za zakupy w grze,a że tobie się strona nie ładowała-cóż, twój problem. Nikt ci nic nie odda,to nie byl zakup waluty Play4Free Funds.

Opublikowano

Raczej nie ma takiej opcji, możesz zgłosić to do supportu ale nie gwarantuje że oddadzą ci fundsy.

Opublikowano

Po za tym jakim, cudem udało mi się kupić dwa takie same pakiety, myślałem że jak już coś kupię to nie mogę tego zrobić drugi raz.... No cóż dziękuję za pomoc ;) Możecie mi jeszcze tylko powiedzieć, gdzie i w jakim języku mogę się skontaktować z supportem?

Lowmens_PL.png

pc_Lowmens.png

Lowmens_PL.png

pin3t3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...