Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak skonfigurować serwer żeby ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie jak skonfigurować serwer żeby po zarejestrowaniu się nowego użytkownika miał wybrać na jakim świecie będzie grać SkyBlock lub Survival . I mógł się między nimi przemieszczać czyli Wchodzi na serwer wybiera na jakim serwie chce grać np.SkyBlock , gra tam ma itemki domek itp . Potem wylogowywuje się , itemki jego zostaja na skyblocku , teraz wybiera se Survival i gra tam ma tam jakieś itemki itp. Chodzi mi oto żeby itemki zostawały na każdym serwerze , żeby nie mógł ich wnosić na inny . I żeby niedziałało mu sethome z SkyBlocka na Survival. Jaki plugin na to ? Wiem, ze coś takiego jest bo gralem na takim serwerze , ale administracja nie chciała mi powiedzieć.\\

Pozdrawiam

Opublikowano

Możesz wgrać plugin na dużo światów, np. skyblock, nether, itd. Tylko, że on to wybiera po wejściu w wyznaczone miejsce, a nie przy rejestracji. ;)

Multiverse - nazwa pluginu.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Możesz wgrać plugin na dużo światów, np. skyblock, nether, itd. Tylko, że on to wybiera po wejściu w wyznaczone miejsce, a nie przy rejestracji. ;)

Multiverse - nazwa pluginu.

Tylko że wtedy on może wynosić itemki z np.SkyBlocka na Survival a ja nie chce zeby byla taka możliwość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...