Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] RP DARMOWE

kentaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jak wiecie niektórzy z was robiąc nowe konto i wbijając w nich Lvl . Otrzymywało się 400 RP . Niestety Riot zablokował to gdyż znaleziono BUGA . Błąd został naprawiony . 70815967l.jpg Tutaj jest ss 400 RP które otrzymałem logując się do gry.

Opublikowano

no nie wiem

ja mam konto 3lvl i rp nie otrzymałem

ponadto na forum ani na supporcie nie ma info... tak więc pewnie konto masz stare i zapomnialeś że masz tam rp

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

No uwierz mi, że nie. To był błąd przy patchu z Lissandrą. Naprawili to, bo zrobiłem wczoraj maina i dostałem 400 RP.

Opublikowano

chce jeszcze jednego warna pls

czeciego warna bym prosił

llllllll

jijijijij

jjjjjj

jjjjjjjj

jjjjjjjj

jjjjjjjjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Opublikowano

chce jeszcze jednego warna pls

czeciego warna bym prosił

llllllll

jijijijij

jjjjjj

jjjjjjjj

jjjjjjjj

jjjjjjjjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

cwartego nie moge :(

jednak moge :)

Opublikowano

Tylko 10 winów na 7 lv? :3

Super zasłonienie nicku :D

Tak na poważnie. 400 RP dostawało i dostaje się po ukończeniu 5lv. Może Ci się wcześniej nie pojawiła nagroda?

Jakoś wciąż nie ogarniam tego co napisałeś... Ma to być info, że naprawili buga?

@Ex?

Nie zmienia to faktu, że dostaje się to za level, ale przepraszam. Więcej takiego karygodnego błędu nie popełnię.

1994993994.png
Znawca
Opublikowano

Tak na poważnie. 400 RP dostawało i dostaje się po ukończeniu 5lv. Może Ci się wcześniej nie pojawiła nagroda?

Jakoś wciąż nie ogarniam tego co napisałeś... Ma to być info, że naprawili buga?

Nie pisz jak nie wiesz. Bo dostaje się za wbicie 3lv.

@topic

Wchodząc myslalem ze znalazles jakiegos buga na RP ;p

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

można wiedzieć na czym polegał bug ?

Był bug typu, dostawanie 400 rp co 3 lvl... i tak dało się wyciągnąć 40k rp :F Riot zawiesił dostawanie 400rp za 3 lvl ale widać że teraz to naprawili.

Anyway, właśnie wszedłem na konto 5 lvl (stworzone tydzień temu, nie dostałem RP). Teraz wchodze i jest 400Rp więc wszystko potwierdzone:)

Opublikowano

@Ex?

Nie zmienia to faktu, że dostaje się to za level, ale przepraszam. Więcej takiego karygodnego błędu nie popełnię.

Może i 10 wygranych . Ale to moje 2 konto . Pozatym Mógłbym wyciągnąc więcej gdybym miał dobry , zgrany team . Gra samemu nie ma sensu . A jak ci taki 30 lvl zrobi 2 konto i se nakupuje tych rp tych skorek itp to se graj z takim ; ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...