Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SurviveZ

kacper1985

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem poniewaz kiedy gram na tym cheacie fpsy mi strasznie spadaja internet mam dosc dobry wiec nie powino byc nieczego takiego komputer tez dobry black ops 2 na full dziala mi bez problemu wiec czemu mi tak fpsy spadaja ? prosze o szybką odpowiedz tylko na tym cheacie na rei dziala mi bez problemu na ultra zmienilem grafike na low w survivez i dalej nie dziala

Opublikowano

Jeśli hack na takową funkcję, spróbuj ograniczyć odległosć wyświetlanych zombie i itemków na ESP. Z doświadczenia wiem, że przez to strasznie spadają fps'y - dla przykładu, w pvp room'ie w campos, gdy cały loot jest zrespiony i macie odpalone esp to masakrycznie ścina ;d Albo włączaj sobie w pewnych momentach i sprawdzaj czy coś ciekawego jest, a jak nie ma to wyłaczaj.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

macie hacka warz na nowa wersje v1.1.2 jun?

Oczywiście że jest :) , tylko że działa tak że po jakimś czasie dostaniesz promocje na kupienie całkowicie nowego konta w tej grze :)

Opublikowano

Oczywiście że jest :) , tylko że działa tak że po jakimś czasie dostaniesz promocje na kupienie całkowicie nowego konta w tej grze :)

Dokładnie , nigdy nie masz 100% pewności czy dostaniesz za to bana czy nie . Jeżeli masz takowego Cheat'a muszisz go używać z rozwagą . :)

eVoxGAME---55.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...