Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Merkava problem z uruchomieniem

INCOGNITOHDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pobrałem Merkave i chcę sobie pozbierać palladium ale po uruchomieniu nie wykrywa wogle przeglądarki nic się nie dzieje wyłączyłem antyvira próbowałem na safari operze chromie mozilli i zero reakcji mam xpka, jak włączam merkave jest tylko loading wait i tak cały czas, co z tym zrobić ?

Opublikowano

Witam

Pobrałem Merkave i chcę sobie pozbierać palladium ale po uruchomieniu nie wykrywa wogle przeglądarki nic się nie dzieje wyłączyłem antyvira próbowałem na safari operze chromie mozilli i zero reakcji mam xpka, jak włączam merkave jest tylko loading wait i tak cały czas, co z tym zrobić ?

Wyłącz przeglądarkę. Odpal merkave jako administrator i wtedy przeglądarkę. Jeżeli nadal nic nie będzie działało to resetuj komputer, i wtedy odpal tak jak pisałem.

Opublikowano

Wyłącz przeglądarkę. Odpal merkave jako administrator i wtedy przeglądarkę. Jeżeli nadal nic nie będzie działało to resetuj komputer, i wtedy odpal tak jak pisałem.

Coś słaba ta pomoc. Zapomniałeś dodać, że na Chrome i FF są potrzebne dodatkowe ustawienia, bez których merkava nie ruszy.

Opublikowano

Coś słaba ta pomoc. Zapomniałeś dodać, że na Chrome i FF są potrzebne dodatkowe ustawienia, bez których merkava nie ruszy.

Przedawnione informacje masz. Ja WCZORAJ odpaliłem tak jak napisałem.

Opublikowano

Nie działa robiłem tak wiele razy ale dalej nic, jak ustawiam proxy to samo instrukcje z strony merkavy nie pomagają zgłupiałem już, kiedyś odpalałem kerkave i działała więc merkava też powinna inne boty działają open działa kbot działa

Opublikowano

Nie działa robiłem tak wiele razy ale dalej nic, jak ustawiam proxy to samo instrukcje z strony merkavy nie pomagają zgłupiałem już, kiedyś odpalałem kerkave i działała więc merkava też powinna inne boty działają open działa kbot działa

Jaka przeglądarka? Chrome czy FF?

Opublikowano

Wyczyściłem całego flasha pobrałem od nowa zainstalowałem wszystko ładnie zrobiłem i teraz jak chcę włączyć merkave to zero reakcji wogle nie odpala nie ma też żadnego procesu w menadzeże a jak chcę uruchomić jako admin to wyskakuje "Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia." Miał ktoś taki problem

Opublikowano

Na pewno obecnie merkava nie działa bo gra miała update... Ale sam program powinien działać.

Widziałem już 2 restarty były, a co do merkavy to wgl nie odpala , już nie będe sobie nią narazie głowy zawracał, dzięki za pomoc można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...