Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kbot 7.25 Problem

lukas6576

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że wersja jest nie dopracowana i trzeba poczekać parę godzin i zacznie działać normalnie, ja tak miałem w przypadku 7.23.Nowego jeszcze nie pobrałem i nie sprawdzałem, a z jakiej strony pobrałeś? Na rghost.net link od Ivana nie odpala się.

Mi na wersjach 7.23 i 7.24 chodziły bez problemu dwa konta jedno z licencją a drugie bez, nie raz tylko wyskakiwał błąd z licencją ale było luz.

Opublikowano

W KBotCC na pewno masz licencję na ID tego konta?

Opublikowano

hehe Ivan ładnie spią dupkę chyba kbot będzie jak za starych czasów :D

@topic ogarnij czy masz w kbot cc CN, na początek jeśli nie to napisz, coś poradzimy ;)

1.jpg

Opublikowano

W KBotCC na pewno masz licencję na ID tego konta?

Weź się kurwa ogarnij człowieku. Skoro ma problem z licencją to jedną z opcji jest kontakt z osobą u której kupił. Kto wie, może jest naiwny i dał się oszukać? Może myślał na początku, że ma licencja a jechał na trialu? Przestań rzucać tymi ostrzeżeniami bo to już zaczyna być żałosne.

Opublikowano

Weź się kurwa ogarnij człowieku. Skoro ma problem z licencją to jedną z opcji jest kontakt z osobą u której kupił. Kto wie, może jest naiwny i dał się oszukać? Może myślał na początku, że ma licencja a jechał na trialu? Przestań rzucać tymi ostrzeżeniami bo to już zaczyna być żałosne.

pierdolenie o Szopenie... Niektórym poznikały licencję co jest związane z zresetowaniem triali, mi też bodajże jedna licka znikła.

1.jpg

Opublikowano

pierdolenie o Szopenie... Niektórym poznikały licencję co jest związane z zresetowaniem triali, mi też bodajże jedna licka znikła.

To jest jedna z opcji, tak samo jak moja.

Opublikowano

Ta, ja w ogóle nie mam wyszczególnionej licki w cc, a mam wykupione unlimited GG. Kupywana kiedyś jak Kbot był na jabberze. Teraz za damskiego kija nie wiem, jak przywrócić sobie możliwość zarządzania lickami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...