Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawic frapsa żeby nie nagrywał romowy na skype

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość nagrywania samego obrazu jak i dźwięku z gry bez rejestrowania rozmowy na skype. Chodzi mi o czysty dźwięk z gry i obraz. Program to Mirillis action/fraps. Mam Windows 7.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z czego wiem nie da się tak zrobić. On Ci nagrywa dźwięki systemu czyli skype też. Jeśli chcesz żeby nie było rozmowy wyłącz skype lub nie prowadź w tym czasie rozmowy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Przeciez jest w frapsie, zeby nie nagrywac mikrofonu ...

yqzqo7U.jpg

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Ale on chce żeby rozmowy nie nagrywało.

W sumie tez racja. Moj blad.

Ciebie by nie nagrywalo, ale 2 osobe tak. A jezeli musisz koniecznie nagrywac podczas rozmowy to sprobuj wyciszyc skype do pewnego momentu, gdzie bedzeisz slyszal tego z kim rozmawiasz i zobacz czy slychac ta rozmowe na nagraniu. A dzwieki z gry w 100% .

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

W sumie tez racja. Moj blad.

Ciebie by nie nagrywalo, ale 2 osobe tak. A jezeli musisz koniecznie nagrywac podczas rozmowy to sprobuj wyciszyc skype do pewnego momentu, gdzie bedzeisz slyszal tego z kim rozmawiasz i zobacz czy slychac ta rozmowe na nagraniu. A dzwieki z gry w 100% .

I tak będzie słychać rozmowę. Więc jak nagrywasz rozłącz się na ten czas i już. Nie ma sensu kombinować.

674071459604241683421.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...