Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Używanie hacków

Matt26PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest to mój pierwszy temat i jeśli w złym dziale to przepraszam. Grając sobie w NFSW nie idzie ugrać żadnego wyścigu więc postanowiłem użyć hacka tylko po zdobycie osiągnięć które wydają się niemożliwe do zdobycia np.: Wygrana w 250 wyścigach klasy S. I tu moje pytanie czy używając hacków mogę dostać bana na konto? Mam aktualnie 50 samochodów i lvl 55 i nie chcę tego wszystkiego stracić.

Opublikowano

Jeżeli ktoś Cb zraportuje i team EA Cb sprawdzi to jest szansa na bana :/

Ale jeżeli zważymy na chęć banowania cheaterów raczej jesteś bezpieczny :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Witam jest to mój pierwszy temat i jeśli w złym dziale to przepraszam. Grając sobie w NFSW nie idzie ugrać żadnego wyścigu więc postanowiłem użyć hacka tylko po zdobycie osiągnięć które wydają się niemożliwe do zdobycia np.: Wygrana w 250 wyścigach klasy S. I tu moje pytanie czy używając hacków mogę dostać bana na konto? Mam aktualnie 50 samochodów i lvl 55 i nie chcę tego wszystkiego stracić.

jak chcesz wygrywać wyścigi to polecam używania speed hack http://www.mpcforum.pl/topic/818086-140413-trainer-by-gamerz/ tego chyba nie da sie wykryć jak sie ostrożnie używa nie na pałe :D

Opublikowano

jak chcesz wygrywać wyścigi to polecam używania speed hack http://www.mpcforum.pl/topic/818086-140413-trainer-by-gamerz/ tego chyba nie da sie wykryć jak sie ostrożnie używa nie na pałe :D

ale speedhacka tez trzeba umieć używać, widziałem kilku idiotów co jechali na maksa i rozpłaszczali się na ścianie

461151420292002410470.png
Opublikowano

ale speedhacka tez trzeba umieć używać, widziałem kilku idiotów co jechali na maksa i rozpłaszczali się na ścianie

chodzi mi o przycisk Pg up (9) rozważnie używać albo tank mode + ghost do rammowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...