Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS4 & Xbox One

Szuwarres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś nie oglądał prezentacji konsoli to może dowiedzieć się informacji z tego filmiku.

http://www.youtube.com/watch?v=bne2G6aAAw0&list=UULsQ4c7wp0Zk4m8gRedGb6w&index=1

Kiedy będą targi na których Sony będzie prezentowało swoją konsolę? Oglądałem tą prezentację, która była w lutym jednakże chciałbym się czegoś nowego dowiedzieć o PS4. Od małego grałem na konsoli PlayStation. Mam nadzieję, że PS4 również zachwyci czymś nowym.

Co prawda średnio mnie interesują te funkcje bo głównie zależy mi na grach lecz faktycznie Sony czasami odpuszcza a Microsoft się stara i płaci, żeby gry były na ich konsolę czy tam wcześniej wychodziły. Tak jak było w przypadku MoH Warfighter. Sony nie postarało się o demo.

Opublikowano

11-13 czerwiec są targi E3, Sony powinno już pokazać jak będzie wyglądać obudowa konsoli, zaprezentować pewnie kilka ex'ów oraz resztę "bebechów"

w tym samym czasie Microsoft ma zaprezentować 15 gierek z tego kilka kotletów oraz kilka nowości

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@up

pewnie na necie

dzień przed targami zacznij wchodzić na strony związane z konsolami, pewnie udostępnią jakieś linki do oglądania jak co roku

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Może tak jak na oficjalnej stronie XBOX'a, będzie można zobaczyć na stronie SONY?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...