Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Error

konrad10p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Podczas grania w World'a wyskakuje mi taki komunikat: "servererror_fatal_errorcode_7" po czym kiedy kliknę w ten komunikat gra się wyłącza.Wie ktoś może jaka może być tego przyczyna?? Dodam,że używałem "SlenfBota" chociaż nie wiem czy to ma jakieś znaczenie-używałem go od 2 dni...teraz już nie używam.Komunikat pojawia się czasami na początku ,a czasami dopiero po chwili. Moje łącza to około 10mb/s.Dostawca internetu-Orange..Zna ktoś może rozwiązanie tego problemu? :)

Opublikowano

Najprawdopodobniej co jakiś czas tracisz połączenie z internetem i przez to wywala ci ten komunikat.

Zrób to co napisał Skorpion oraz zoptymalizuj swoje łącze jakimś programem.

Opublikowano

To nie jest Twoja wina, tylko wina serwera nic tam nie rób z grą tylko poczekaj aż naprawią serwer, bo po aktualizacji coś się zepsuło i ciągle wywala po wyścigu czy czymś innym do pulpitu. Nie tylko Ty tak masz, wiec się nie przejmuj tym i poczekaj.

xfz40l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...