Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam gift code

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Czy za gift cody kupione na allegro jest jakiś ban czy coś, czy wszystko jest zgodne z polityką steam? Nie chciał bym dostać bana ponieważ mam dojść dużo gier na tym koncie.

Opublikowano

No to masz konto na steam ale nie masz gift? To masz je na piracie tak? Myślę, że za to szybciej zgarniesz bana niż za konto z allegro :)

Opublikowano

Chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Mam konto mam gry orginalne kupowane wersje box przypisane juz do mojego konta i czy kupowania gift codów do gier jest zgodne z regulaminem steam bo oni na tym traca.

Opublikowano

tracą? to ty stracisz jak ci nie przyjmie kodu albo gra zostanie zablokowana po jakimś czasie

większość giftów to DARMOWE kody które kupują naiwni nie potrafiący ich poszukać w necie ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie stracisz ani konta, ani żadnej gry. Jedyne czego będziesz żałował to pieniądze wyrzucone w błoto. Ponad 60% sprzedawców na Allegro oferuje super niskie ceny i CD-Keye do prawie każdej gry. Ma być wszystko OK i tak się wydaje. Płacisz, dajesz mu pozytywny komentarz, bo CD-Key działa (tak zbiera tysiące pozytywów), a po dwóch tygodniach gra przestaje działać. Dlaczego? Ponieważ są to scrackowane rosyjskie kody. :-)

Opublikowano

Nie stracisz ani konta, ani żadnej gry. Jedyne czego będziesz żałował to pieniądze wyrzucone w błoto. Ponad 60% sprzedawców na Allegro oferuje super niskie ceny i CD-Keye do prawie każdej gry. Ma być wszystko OK i tak się wydaje. Płacisz, dajesz mu pozytywny komentarz, bo CD-Key działa (tak zbiera tysiące pozytywów), a po dwóch tygodniach gra przestaje działać. Dlaczego? Ponieważ są to scrackowane rosyjskie kody. :-)

Nigdy nie słyszałem żeby dało się kiedykolwiek skrackować kod na Steam'a, ponieważ jest to największą cyfrowa dystrybucja i zarazem porządnie zabezpieczona

@topic

Nie mogą ci nic zrobić za kupionego na allegro gifta. Podczas trade'a obie osoby są zgodne i wymiana zostaje uczciwie dokonana, więc nie mogą ci nic zarzucić. Z mojego doświadczenia sam ci mogę się przyznać, że każdą grę na Steam'a kupiłem przez allegro i ani razu nie zdarzyła mi się sytuacja, aby kod po jakimś czasie przestał działać. Sam polecam kupować przez allegro, a nie bezpośrednio przez Steam'a, bo jest taniej. Jedynie kupuj na Steam'ie gry jak są w promocji np.75% lub 80% wtedy jedynie się opłaca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...