Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SP juz nie taki OP ?

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ nie jestem przyzwyczajony na wydawania grubszej kasy na gry online muszę wszystko dokładnie sprawdzić przed zakupem .

Jako że klepie biede a raczej nie jest za wesoło z kaską postanowiłem sobie kupić premiumka .

I nie chciałem wychodzić po za 120 zł (za tyle kupił mój kolega SP ) wiec pytam was drodzy użytkownicy czy to jest opłacalne .

Z parametrów wynika że ma dobry pancerz całkiem zwrotny tylko to działo boli .

(dużo było takich teamtów ale ten jest inny :P bo chodzi o opłaclność kupna)

Bo ewentualnie mam do wyboru 8,8 ale jest droższa o 2.5k golda co mnie martwi .

SP 85.90+32.84=118.74zł

8.8 85.90x2 = 172 zł

Czy to 60 zł zrobi jakaś róznicę ?

Głównie mi chodzi o tego SP bo gram tylko USA i troche ZSRR .

EDIT jeśli chodzi o nazwę tematu to gdzieś przeczytałem że ludzie umieą go niszczyć .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

SP nigdy nie był OP i nie będzie.

Ja na twoim miejscu kupiłbym premkę i PzIV S

Pozdrawiam

Olek premka się skończy i co po tym? lepiej wybrać SP dlaczego? Otóż nadal są nooby co nie wiedzą gdzie mu strzelać a nim się przyjemnie gra i zarabia.

Sig.png

Opublikowano

Olek premka się skończy i co po tym? lepiej wybrać SP dlaczego? Otóż nadal są nooby co nie wiedzą gdzie mu strzelać a nim się przyjemnie gra i zarabia.

Dalej zostaje PzIV S które rowniez swietnie zarabia.

Mozna ew samo pz IV S bez premki ro taniej duzo wyjdzie

shoob.png

Opublikowano

Dalej zostaje PzIV S które rowniez swietnie zarabia.

Mozna ew samo pz IV S bez premki ro taniej duzo wyjdzie

Nom można i tak. Autor niech poczyta recenzje (*filmiki oraz artykuły) tych dwóch czołgów.

Panzer Vor!

Sig.png

Opublikowano

Zawsze można kupić SU-122-44.

Co do Pz IV S. - świetny czołg, naprawdę polecam. Doskonały support.

Posiada mocne działo, świetną wieżę, niezgorszą mobilność, niezłe camo i dobry hull po skątowaniu. Do tego nie jest aż tak podatny na HE jak zwykły Pz IV (ekrany kumulacyjne po bokach).

Opublikowano

jakie 170zł za jagtiger 8.8 ja kupiłem 2 x na allegro już golda 14500 po 140 zł jeszcze ci golda na premke zostanie a jagd 8.8 dostanie buffa kasy o 33% więc się opłaca ale jeśli zależy ci na kasie jeśli zdecydujesz się na 14500 golda to jednak zastanów się nad t34 jeszcze ja go mam i zarabia pięknie

SigUserBG.png

Opublikowano

Su 122 kup, sp sie dziurawi jak chce przez te weakspoty, a penetracji to on nie ma.

Niektorzy jeszcze dobrze oceniaja PzVM10

Opublikowano

jakie 170zł za jagtiger 8.8 ja kupiłem 2 x na allegro już golda 14500 po 140 zł jeszcze ci golda na premke zostanie a jagd 8.8 dostanie buffa kasy o 33% więc się opłaca ale jeśli zależy ci na kasie jeśli zdecydujesz się na 14500 golda to jednak zastanów się nad t34 jeszcze ja go mam i zarabia pięknie

Ryzykuj dalej :P

Sig.png

Opublikowano

Dzięki za odp :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...