Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Rozrywka - Praca Via www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę nie po to, aby zgłaszały się tu osoby, które chcą się dopiero nauczyć podstaw pisania gier www, ani ludzie, którzy chcą kilka tyś na miesiąc..

Więc tak..proszę, aby pisała tu każda chętna osoba na napisanie gry via www, która miała już kiedyś styczność z programowaniem (tu: PHP, SQL, 'html, css'..) i przy okazji chce się sprawdzić/pouczyć..z tym że..sam chciałem sobie przypomnieć co nieco, więc jestem otwarty na różne propozycje różnych gier..czy wojenna, czy jakaś gospodarka :)

Czy od podstaw, czy edycja gotowego silnika..widzicie, jestem otwarty na propozycję. Oczywiście jest to pomoc darmowa... ;)

Języki programowania podałem wyżej.

Proszę, aby chętni pisali pod tematem lub na PW. (na PW podawajcie GG).

Opublikowano

Dalej Aktualne :)
Przy czym :
-mamy dwóch programistów (razem ze mną)

..więc szukamy najbardziej grafika

Lecz programistów nigdy za wiele :)

Proszę o zgłaszanie się pod tematem lub PW (podawajcie na PW swoje GG)

Opublikowano

To może ja się zgłoszę. Umiem PHP, HTML, CSS, zapztania mysql(zwykłe narazie ale myśle że PDO opanuje w kilka dni/tygodni), Troche JS (czysty js nie zabrdzo mi wychodzi, lepiej posługuje się jquery ale jestem otwarty na inne jezyki). Inne umiejętności:

umiem pociąć i zakodować lay, zabezpieczyć skrypt przed atatkami xss i sql inject oraz przechwytywaniem sesji, umiem szybko rozwiązywac napotkane błędy, jestem otwarty na wszelkie propozycje ;)

Czekam na propozycje na PW

Opublikowano

Siema może ja też się zgłoszę :)

Znam:

-HTML

-CSS

-PHP(strukturalnie)

-zwykłe zapytania mysql

-JS(czystą js słabo znam bo nie używam za dużo jej, jak już to korzystam z dobrodziejstwa jakim jest jQuery)

Jestem otwarty na nowe doświadczenie i z chęcią nauczę się jeszcze czegoś nowego :)

Doświadczenie w pisaniu gier via www jakieś tam mam bo sam prowadziłem/prowadzę projekt takowej gry.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam, propozycja dalej aktualna..

Dwóch programistów coś chyba mało czasu mają, bo zero odzewu. Ale nie mam słomianego zapału, więc szukam dalej.

Szukam PROGRAMISTÓW I GRAFIKA!!

Zapraszam do kontaktu pod tematem, PW lub GG!! :)

@LoneyPL - dalej zainteresowany współpracą? :)

Opublikowano

Tematyka może i "oklepana", ale nie tylko to się liczy :)
Będzie bardzo dużo możliwości, nie tylko jedna droga, klepanie lvla itd..

Na razie tworzymy taką podstawę, później zamierzałem się brać za rozbudowywanie projekciku :)

Opublikowano

W skład team'u wchodzę ja :)
Tzn. miały mi pomagać dwie osoby, ale nagły brak odzewu spowodował u mnie małe obawy, iż nasza współpraca musi dobiec końca :)

Pisząc o tworzeniu podstaw, miałem na myśli taką prostą 'klikankę', sprawdzić czy wszystko działa, a później, tak jak mówiłem, rozbudowywać ją o potrzebne 'rozgałęzienia' :)

Opublikowano

Mogę spróbować robić pixelarty (takie podstawowe ) . Jeżeli chciałbyś - napisz do mnie na PW.

Fan happy tree friends.

Nr. gg otrzymują zaufane osoby.

Opublikowano

Ja również mogę pomóc zrobić taką podstawową grafikę na początek aby coś było.

nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli przydala by sie osoba ktora by ogarnela strone to moglbym pomoc.Ogarniam php i html oraz mam wprawe w robieniu stron pod rozne szablony style

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...