Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tak To Qrwa Jest Jak Się Chce Dobrze :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed wczoraj jakiś pajac na uniterze pisał coś że sprzedaje cc za cash

"Super opcja kupna CC za SMS (wysylajac SMS za 1,22 otrzymasz 15k, SMS 3,66=50k) Zapraszam na www.****.pl Obslugujemy ponad 45 serverów !!

Żeby ludzi uświadomić ile naprawdę zapłacą za sms-a piszę

"Super opcja kupna CC za SMS (wysylajac SMS za 1,22 otrzymasz 15k, SMS 3,66=50k) Zapraszam na www.***-to-scam.pl Obslugujemy ponad 45 serverów !! I za sms-a placi sie 3,66 za 15k oraz 10,98 za 50 k haHAhaHAHa"

Dzisiaj wchodzę na konto a tu ban "

Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.

Note: Account scheduled for deletion!

Character: Aliance

Reason: illegal advertising

Statement: "Super opcja kupna CC za SMS (wysylajac SMS za 1,22 otrzymasz 15k, SMS 3,66=50k) Zapraszam na www.***-to-scam.pl Obslugujemy ponad 45 serverów !! I za sms-a placi sie 3,66 za 15k oraz 10,98 za 50 k haHAhaHAHa" (Dec 19 2009, 11:28:05 CET in Main Trade Channel)

Comment: Advertising the trading of Tibia items for real money is a violation of Tibia Rule 2c

Date: Dec 21 2009, 09:25:57 CET

Duration: infinite

Napisałem do supportu, bo jak bym tego nie zrobił to kasacja konta. Za jakiś czas dadzą odpowiedź :)

Wniosek taki z mojej strony że jak się widzi takie coś to lepiej nie ingerować bo za free bana można dostać.

Miał ktoś coś takiego??

Opublikowano

ale to chyba nie forum do użalania, choć cała sytuacja wygląda dosyć śmiesznie , to idź użalać się na tibia.org.pl

Opublikowano

czy grasz na harmoni ? jak tak to podaj nick , bo widzialem tego chlopa juz ;]

Opublikowano (edytowane)

To widać jaki masz iloraz inteleigencji i dobrze niech skasują ci konto to sie nauczyć,przez takich noobkow jak ty jest coraz wiecej oszustów i takich propozycji

Ty w ogóle to czytać umiesz ?? :lol:

#Topic

Napisałem ticketa i mnie odbanowali uff :rolleyes:

#Up

Gram na Uniterze :)

Edytowane przez Mikiel^^
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mistrzu gdybys wiedzial o istnieniu czegos takiego jak Tibia Rules, to bys sie domyslil ze rozpowrzechnianie jego msg robi mu jeszcze wieksza reklame, a ludzie zwracaja tylko na to uwage... Ban sluszny imo, a cos o tym wiem bo od 13 miesiecy mam Senior Tutora, i nie raz takie sytuacje widzialem.... Dobrze ze Ci odbanowali acc, przynajmniej wiesz czego nie mozna robic ;) A co do bezradnosci, to istnieje help i senior tutorzy ktorzy reportuja takie wiadomosci prosto do customer supportu

Pozdro

Dano

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Budowniczy
Opublikowano

@up

wow masz Seniora ? :D kozak :D ciężki test jest ? :P

@topic

tak to był debilizm z twojej strony no ale każdy uczy się na swoich błędach :]

a tak apropo ten oszust też pisze na Beryli ;)

"Jeżeli czegoś nie ma w Google znaczy że nie istnieje"

Opublikowano

Temat do zamknięcia / Kasacji. Bo sprawą jasną jest że jak się gra w jakąś gre to najpierw powinno się przeczytac Rules tej gry a potem dopiero w nią grać.

A ten temat odbiega wogule od idei tego forum "MPC FORUM" - "MULTI PLAYER CHEAT FORUM" - "FORUM NA TEMAT CHEATOW / BOTOW DO GIER MULTI PLAYER"

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...