Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fragstyle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio kupiłem sobie grę Cs 1.6 non steam. Zainstalowałem no i uruchomiłem. Chciałem zagrać z botkami no i uruchomiłem mapke. Chciałem nacisnąć "Ok" lecz nie mogłem. Widziałem u kolegi jak grałem że w takim okienku nad przyciskiem był jakiś napis lecz i on nie wyskoczył. Nwm co się dzieje. Proszę o pomoc (jakieś łatki lub coś innego). Reinstalka nie pomogła. <_<

Opublikowano

Najprostrzym sposobem na usunięcie tego crasha będzie:

- Skopiowanie od kogoś wszystkich plików, Tak robisz w przypadku jeśli masz tego crasha na NonSteami'e i Steam.

Opublikowano

Najprostrzym sposobem na usunięcie tego crasha będzie:

- Skopiowanie od kogoś wszystkich plików, Tak robisz w przypadku jeśli masz tego crasha na NonSteami'e i Steam.

Niestety to nic nie dało ;/

Opublikowano

Pobierz cs 1.6 v7 i zainstaluj do niego patch v23. Tam powinno wszystko działać normalnie ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ostatnio kupiłem sobie grę Cs 1.6 non steam. Zainstalowałem no i uruchomiłem. Chciałem zagrać z botkami no i uruchomiłem mapke. Chciałem nacisnąć "Ok" lecz nie mogłem. Widziałem u kolegi jak grałem że w takim okienku nad przyciskiem był jakiś napis lecz i on nie wyskoczył. Nwm co się dzieje. Proszę o pomoc (jakieś łatki lub coś innego). Reinstalka nie pomogła. <_<

Kupiłeś nonsteama?

A to ciekawe.

Pobierz inną wersje cs.

Opublikowano

MPC nie popiera piractwa. Następnym razem nie proś o linki, bo za to jest ban na 7 dni ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...