Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A.R.T Nowa rybka w mieście (Rap/Emotional Rap)

TabaczkaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jebię, następna pizda. Ilu jeszcze takich typów się pojawi? Czekam na jego zwrotę o miłości w PR 4.

Albo w Żywym Rapie się pojawi... no kurwa xD

Jak dla mnie to szczyt ignorancji oceniać swoje kawałki na poziom taki żeby trafiły na YT, trzeba mieć chujowy gust i tyle

Opublikowano

Albo w Żywym Rapie się pojawi... no kurwa xD

Jak dla mnie to szczyt ignorancji oceniać swoje kawałki na poziom taki żeby trafiły na YT, trzeba mieć chujowy gust i tyle

Przecież ta fala nowych "raperów" nigdy dobrego rapu nie słyszała, a ich inspiracją jest magik i pewnie w SSG chodzo xD

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Nie lubię tego patetyzmu w rapie, takie traktowanie go i wylewanie żali woła o pomstę do nieba, to trzeba umieć robić i tutaj można propsować Słonia bo na Demonologi zrobił to dobrze, album który jest w stylistyce horrorcore/comedy rap (chuj wie jak to nazwać te niektóre wstawki) ma jeden kawałek który jest taki "smutas" ale da się tego słuchać i dobrze się wpasował mimo całkiem innego klimatu i albumu, choć Słoń po dziś dzień flow nie znalazł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...