Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - serwer

# Pietro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, postanowiłem sobie zagrać na PL. Dostałem od kumpla eq na Phantos, 11 medali, zbr. na 18 +9, fms + 9 sr 26, troche kasy kilka bodzi.
Ale czy w ogóle opłaca się zaczynac na Phantos S24 ? Z tego co miałem włączoną postać dzisiaj 5 godzin w mieście stała, to na czacie nikt ale to nikt nic nie napisał. Ale z drugiej strony pomyślałem, że skoro i tak mają łączyć serwery, to jest to okazja żeby się dorobić ( wolne spoty, metki itp). Bo zaczynać od zera na Solarze trochę ciężko, a na phantos jakis start mam. Co o tym sądzicie ? Może ktoś z was tam gra ? W Shinsoo, pozdrawiam !

Opublikowano

Najprawdopodobniej wszedłeś na CH1, CH3, CH4, a Channelem Handlowym jest CH2. Jeśli grasz w Chunjo, to tych osób nie jest dużo w mieście, zazwyczaj każdy siedzi w Jinno M1, tam jest najwięcej sklepów, osób do PvP etc.

Według mnie, s24 nie jest taki zły, expienie do 61lvl będziesz miał właściwie spokojne, później v2/Grota to już nie jest tak fajnie.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...