Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]"zjadło" mi ponad 25 GB!

Deezson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Instalowałem LoL' a dokładniej to go ściągałem przez launcher. Był mniej więcej w 3/4 pobierania, ale komputer się wyłączył. Po restarcie nie wznowiło mi pobierania i na partycji na której ściągałem LoL'a zniknęło całe wolne miejsce. Jak to naprawić. Formatowałem partycje - nie pomogło. Usunąłem w końcu ją ale przywróciło mi jedynie 3 GB (czyli tyle co LoL zajmuje). O co chodzi? Dam lajki za odpowiedź.

Opublikowano

Był skanowany. I to dopiero po restarcie się tak zrobiło. Gdybym je miał byłoby to wcześniej już.

Chodzi chyba o to jak wyczytalem, że niedokońca ściągnięty plik może zeżreć całą pamieć. Tylko jak usunąc to skoro partycji z tym już nie ma. Chyba, że zainstalowalo się w kawałku na innych dyskach.

Opublikowano

Jedną możliwością jest wypakowanie całego League of Legends na daną partycję, drugą możliwością jest zablokowanie partycji (wraz z miejscem na dysku), kiedy trwało zapisywanie danej rzeczy i nagle dostęp do niej został odcięty (restart komputera), trzecią możliwością są wirusy w rejestrze. Spróbuj przywrócić system sprzed kilku dni, użyj CCleanera i włącz inteligentne skanowanie ESET'em Smart Security 6. Jeżeli to nie pomoże, to wrzucić logi ze skryptu OTL do działu Komputery, a następnie (ostateczna decyzja) uruchom ComboFix na komputerze.

Opublikowano

Hmmm, bo tam gdzie był LoL usunąłem. W moim przypadku prartycja O. Wtedy dostałem jedynie 3GB zamiast około 30 ... Więc jak tu działać?

Opublikowano

Był taki program, dzieki ktoremu mogles miedzy innymi sprawdzić co ci zajmuje ile miejsca na dysku. To był Ccleaner lub Easycleaner.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Dokładniej co to znaczy? Z tego co sie domyślam na 99% jest spowodowane "niedokończonym" plikiem.

Ale on mi nic nie zajmuje, tylko nagle partycja z 30GB zmieniła się na 3GB. Lekki mindfuck...

Proszę, pomocy :c

Opublikowano

Właśnie, Conor dobrze mówi. Kombinuj z ubuntu i Gparted.
No chyba, że jakieś syfy masz na komputerze .. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...