Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][WojnyGildi]Event o 19 otwarcie servera

Olo1998123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacje.png

strzalka.gif TYP: Survival+WojnyGildi

strzalka.gif Sloty: 10

strzalka.gif IP: s3.mineserv.eu:11876

strzalka.gif Potwory: ON

strzalka.gif Zwierzęta: ON

strzalka.gif PvP: ON

strzalka.gif Premium: NoPremium+Premium

strzalka.gif Nether: ON

strzalka.gif BialaLista: OFF

pluginy.png
Niektóre Autorskie

Opublikowano

Jak można robić wojny gildi z 10 slotami? Tzn ma wbić moja ekipa i ma nie być miejsca na serwie? o.O

I nie wiem czy pluginy takie jak World Edit, WorldGuard, AuthMe mozna zaliczyc do autorskich. Powinno byc to odnotowane w pluginach.

Reszty NIBY autorskich pluginow nie znam a spolszczone komendy mozna zrobic bez znajomosci javy,skript

Opublikowano

Jak można robić wojny gildi z 10 slotami? Tzn ma wbić moja ekipa i ma nie być miejsca na serwie? o.O

I nie wiem czy pluginy takie jak World Edit, WorldGuard, AuthMe mozna zaliczyc do autorskich. Powinno byc to odnotowane w pluginach.

Reszty NIBY autorskich pluginow nie znam a spolszczone komendy mozna zrobic bez znajomosci javy,skript

niektóre pluginy są nasze autoriskie , będzie 40 slotów ale jak to nowy server nie jest promowany to po co na razie robić tyle slotów jak nikt nie wejdzie strata pieniędzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...