Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BUG na armaty

kusy1236546

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BUG nie działa !!! został naprawiony inaczej nie dali by mozliwosci uszlachetniania 60f:P to jest BP a nie Caritas:P dobrze wiedzieli ,że jak nie naprawia a dadza mozliwosc uszlachetniania to 99% graczy zrobi 1-2 sztuki a reszte zbuguje;P

Opublikowano

Działa ja robiłem jakieś 4 godziny z 2óch armat 60 na 5 lvl i nie pisz , że nie działa ,trzeba bardzo długo robić i wyjdzie ! każdy chce za pierwszym razem ale tak nie ma !! ...

Opublikowano

Działa ja robiłem jakieś 4 godziny z 2óch armat 60 na 5 lvl i nie pisz , że nie działa ,trzeba bardzo długo robić i wyjdzie ! każdy chce za pierwszym razem ale tak nie ma !! ...

Miałeś ten komfort mieć 2 60 f :D

Opublikowano

to jak to zrobiłeś robię dokładnie jak na filmiku robiłem z 20 min i nic nawet 1 się nie zrobiła robię z 7 armat i mam neta 2mb/s wolny:/

334qlo8.jpg
Opublikowano

ja poprosze tylko o metode jak to zrobic znam sie na fidlerze tylko pomoc dam sms lub podziekuje za pomoc dobremu graczowi prosze o priv lub gg 9774283

Opublikowano

mam człowieka ale bierze 5 zł jak ktoś chce to ma gg 41106712

ta jasne wziął koleś kasę a nie zrobił ani nie podał sposobu zwykły oszust

334qlo8.jpg
Opublikowano

według mnie ten bug już nie działa zrobiłem skrypt na podstawie filmika i puściłem go na cały dzień nie zbugowało ani1 armaty :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...