Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Oszustwo mpc forum ?

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam ogłosić że dawanie bugów to "tajnego forum mpc" jest bez sensu ponieważ dacie buga i tak was wyżucą a kożystają nad tym tylko admini mpc forum którzy grają w dark orbit. Ja dałem buga zostałem przyjęty a po jakimś czasie stwierdzili że bug jest publiczny co było jednym wielkim kłamstwem ale cóż z takimi ludźmi nie wygrasz , kłuciłem się tłumaczyłem ale nie docierało.Zamiast podawać tam bugi wymieniajcie się między sobą bo po jakimś czasie i tak admin stwierdzi że to jest publiczny bug i cie z stamtąd wywalą a teraz oni mają mojego buga a ja nie mam nic.A co do tamtych bugów które były na tym forum to też były publiczne więc niech adzixd nie gada głupot mój jako jedyny niebył publiczny .Jak przypuszczam temat zostanie zamknięty albo usunięty ale to tylko potwierdzi moją racje.

x

Opublikowano

po twojej wiedzy na temat botów nie dziwie się, że z UG cię wywalili... + prefiksy. Może bug był publiczny ? -.-

1.pierwsze skąd wiesz jaka mam wiedze na temat botów po 2 co mają boty do buga ???

x

Opublikowano

sugeruje to po noobskich tematach, to mają, że nie umiesz ciut obsługiwać się forum... nie pisze nic więcej bo spam.

przyznaj ci racje głupot więcej nie pisz handluj dalej bo chyba tylko to umiesz :)

x

Opublikowano

A więc jeśli osoba odpowiadająca za rekrutację do UG lub inny admin ( nie wiem kto się tym zajmuje chyba Adzik ) stwierdziła że bug ten jest publiczny to napewno taki jest. Co jak co ale opiekunowie tego działu są w tych kwestiach rozsądni i gdybyś to ty miał rację nie zostałbyś z UG wyrzucony. Jeśli posiadasz że bug nie był publiczny i że ty go odkryłeś i opublikowałeś to udowodnij to osobie z którą rozmawiałeś na PW.

Na przyszłość wszelkie skargi i zażalenia proszę kierować do administracji forum mając konkretne uzasadnienie i dowody potwierdzające twoją rację.

Temat zamykam.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...