Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Extremes2 (Xenoxmt2)

ziutek1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Str glowna:xenoxmt2.com.pl

prezka:http://www.mpcforum.pl/topic/572599-xenoxmt2-dedyk/

zrobilem ta prezke aby ludzie mogli sie wypowiadac na temat servera ;) ja zaczne ;)

server moim skromnym zdaniem zaj3fajny tylko administracja pogieta ;)

zacytuje moje slowa z ich forum z pytaniem i prosbe o ub :

"Nick: HuyaPrawda

2Nick:nie pamietam
biggrin.png
ale login do konta to ziutek11

niewiem za co dostalem bana ale prosze o ub podczas eventu patrze o jakis event

cos tam pisze gm ze pustynia ch1 lee nie chce mi ise potem pisze ze sa kaktusy
o.O
odrazu skojarzylem i tepnolem sie na tysieczniki

gdy lognolem i chcialem sie zalogowac na ch1
zostalo zablokowane. a 2 konto zostalo zbanowane tak : biore buffa tepam sie z v2 na tysiaki i logam na ch1 gdy sie tepnolem i chodzilem po tysiakach i szukalem jakiegos pieska loglo mnie i pisze twoje konto zostalo zablokowane
sad.png
pomyslalem a pewnie dostalem bana za nieregulaminowe zachowanie na evencie czy cos

Prosze o ub z gory dziekuje
smile.png

Pozdro Dudix3
biggrin.png

perm za nick. "

dziwne ten nick daje od ponad 2 lat na PL tez i ani razu nie dostalem bana za nick a na tym servie dostalem o.O i dziwi mnie to ze dostalem bana bez mozliwosci zmienienia nicku albo czegos bo ten nick nie obraza nikogo ani nie jest wulgarny gdyby bylo HujaPrawda albo HuiaPrawda to rozumie tale HuyaPrawda ? hehehehe pozdro regulamin servera : §1 Nazwy postaci

Każdy gracz, za darmo może stworzyć dowolną ilość postaci. Jednakże nazwy postaci, koni, gildii, sklepów nie mogą być obraźliwe, wulgarne lub rasistowskie.

to skoro moge robic za darmo postaci i nick nie jest wulgarny , rasistowski ani nie obraza w zaden sposob osob 3 wiec kiego Huja dostalem bana ?

(prosze nie spamic ze pisze sie Chuja ;) dziekuje )

moderatoreczku ;) server stoi wiecej niz 30dni wiec se nie zamkniesz hahahaha pozdro ;)

i prosze nie spamic typu pisze sie "sobie" dziekuje ja pisze se i koniec.

Opublikowano

Stworzyłeś dyskusję, żeby się pożalić na administrację? Gram na tym serwerze i GM'owie jak banują, to mają powód :) Napisz do Kasii albo Bartuska może Cię odbanują, ale pisz na forum a nie na PW w grze. Bo od razu takie coś ignorują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...