Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info do nagrywania

xxXSekuXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym się spytać tych co się znają bardziej na sprzęcie do nagrywania..

Otóż tak, mam średni komputer i 3 dyski: 1 ssd 120gb na system i niektóre gry | 1 tb na gry | i stary 300gb miałem na windowsa i nie wiem na co teraz sie przyda

I tak jak mam nagrywać ? w sensie na jakim dysku program do nagrywania na jakim filmy a na jakim gry..

reszta to

Karta graficzna: Nvidia 9600

Procesor: Intel core 2 duo E8400 3.00 ghz

Ram: 4gb ddr2

Windows 8

a monitor 1920x1080

64 bit

Proszę o szybkie info daje like

zpot.png

Opublikowano

Sprzęcik słaby,ja mam taki laptop, radze zainwestować w np. NTT Home W910M W8345I

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Opublikowano

Sprzęcik słaby,ja mam taki laptop, radze zainwestować w np. NTT Home W910M W8345I

Nie chce kupować nowego komputera.. bartekzbartek ma kompa owiele slabszego a jakoś mu nie laguje mc a mi np troszke laguje a kasy nie mam bo mam 12 lat -,- i mam komputer nie laptop

zpot.png

Opublikowano

Nie chce kupować nowego komputera.. bartekzbartek ma kompa owiele slabszego a jakoś mu nie laguje mc a mi np troszke laguje a kasy nie mam bo mam 12 lat -,- i mam komputer nie laptop

Komputer nie jest zły ;) Do nagrywania Polecam dysk SSD, Szybsze zapisywanie i odczytywanie plików. Zależy też co chcesz nagrywać jeśli minecraft'a to ze spokojem da radę, Po wyłączasz zbędne procesy na czas nagrywania i będzie śmigać :). Procesor trochę słaby ale da radę ;)

Opublikowano

Komputer nie jest zły ;) Do nagrywania Polecam dysk SSD, Szybsze zapisywanie i odczytywanie plików. Zależy też co chcesz nagrywać jeśli minecraft'a to ze spokojem da radę, Po wyłączasz zbędne procesy na czas nagrywania i będzie śmigać :). Procesor trochę słaby ale da radę ;)

Czyli jak ? mam zainstalować program na dysku ssd a filmy nagrywać na tym dysku 300 gb ?

@Edit

Nie Nie, Filmy nagrywać na SSD ;) ale Program też zainstaluj na ssd.

ale jak bo podobno jak sie nagrywa na tym samym dysku co ma sie gre to laguje.. i też ssd nie jest taki pojemny.. bo frapsem to.. nagrywalem actionem ale na po formacie na ssd mi nie dziala..

zpot.png

Opublikowano

Nie Nie, Filmy nagrywać na SSD ;) ale Program też zainstaluj na ssd.

Opublikowano

Ja też mam 12 i se zbieram.

Bartekzbartek ma dobrego procka i nawet nawet płytę główną.

Świat nie przyjął mnie, nie byłem gotów porzucic dawnego życia, ale bylem gotów rzucic sie w otchłan mroku aby móc zdziałac więcej i rzeby to wszystko sie skończyło.
The world will not accept me, I was not ready to give up his old life, but I was ready to throw himself into the abyss of darkness to be able to do more and sculptures that everything will end.

- Jestem poetą? Czy nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...