Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fiber Host

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CraftHost ja nie wiem po co aż tyle RAM'u 100 mb na slot wystarczy według mnie.Jedynym waszym plusem jest test 24 h :) No chyba że ktoś chce super dużo ramu ;)

Opublikowano

maksemil, 125MB na slot (625MB) dla pakietu Stone można bez problemu zająć zmianiając silnik na bukkit i wgrywając nieco bardziej wymagające pluginy. Tak samo z innymi pakietami. Wszystko zależy od silnika, wgranych pluginów, wielkości świata i ilości graczy.

Opublikowano

Dobra dobra a jakie śa wady fiber hostu ?

brakuje ''hujowego'' hostinga fiberhost

to w podpiętych było

czemu on twierdzi ze FH jest Hu*owy

Opublikowano

FirebHost to calkiem ciekawy hosting. Nie najgorszy. Ale bardziej polecam Craftserve.pl

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

I jeden dla Ciebie za zabawe w moderatora. Ja mialem tam 1 serwer ale przesiadlem sie na swojego dedyka. Duzo bardziej oplacalny biznes.

Serwer w którym odkryjesz prawdziwego siebie.

ELERION

Opublikowano

czyli z tego wnioskuję że się opłaca ale jak z przelewem żeby inni mogli przelać asę do portwela ?

Podajesz im wszystkie dane fiberhosta które są w panelu, a żeby w tytule wpisał twój nick oraz ID na fiberhost

Opublikowano

W wakacje chce założyć serwer minecraft właśnie na hostingu fiberhost.Tylko czy ktoś ma podpowiedź jak wgrywać pluginy lub najlepiej link do jakiegoś filmiku gdzie jest opisane co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...