Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skill Hack Ce Problem

TermitDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z Skill Hackiem CE, w Crespo mi wszystko działa ale w Tomb albo Maze (Testowałem tylko na tych 3 mapach) mam DC jak użyje 1 skilla 3x.

Próbowałem też No CRC ale mam "Invalid Client..."

Offsety mam nowe:

Skill 1

[ENABLE]
alloc(newmem,1024)
label(returnhere)
label(originalcode)
label(exit)

00698A8A:
jmp newmem
nop
nop
returnhere:

newmem:
mov [eax+ebx*4+00000898],00000000 // change cast delay time ???? 0

originalcode:
mov ebx,[eax+ebx*4+00000898]

exit:
jmp returnhere

[DISABLE]
dealloc(newmem)
00698A8A: // 8B 9C 98 98 08 00 00 03 5F 10 8B 4C 24 24 03 CB 83 7F 14 00 89 54 24 18
mov ebx,[eax+ebx*4+00000898]

Skill 2

[ENABLE]
alloc(newmem,1024)
label(returnhere)
label(originalcode)
label(exit)

00719335:
jmp newmem
nop

returnhere:

newmem:

originalcode:
xor ecx,ecx
mov [edx+64],ecx
mov ecx,[edx+64]
mov [eax+64],ecx

exit:
jmp returnhere

[DISABLE]
dealloc(newmem)

00719335: // 8B 4A 64 89 48 64 8D 4A 68 8B 39 8D 70 68 89 3E
mov ecx ,[edx+64]
mov [eax+64],ecx

Opublikowano

Ja mam jeszcze ciekawiej ;)

Skill Hack I w ogóle nie działa, kiedy używam skilla na mobach to nie zadaje dmg'u a skill i tak ma cooldown

Skill Hack II nie wiem czy tak powinien działać ale po 3-4 użyciach skilla łapie on cooldown i muszę czekać.

Dekaron Global

Opublikowano

Ja mam jeszcze ciekawiej ;)

Skill Hack I w ogóle nie działa, kiedy używam skilla na mobach to nie zadaje dmg'u a skill i tak ma cooldown

Skill Hack II nie wiem czy tak powinien działać ale po 3-4 użyciach skilla łapie on cooldown i muszę czekać.

Dekaron Global

Skill Hack II działa dobrze lecz Skill Hack I źle.

Używasz tego co podałem w moim poście ?

Opublikowano

Skill Hack II działa dobrze lecz Skill Hack I źle.

Używasz tego co podałem w moim poście ?

Tak, z identycznymi offsetami. I lipa jest. Jak powinien działać skill hack I ?

Opublikowano

Tak, z identycznymi offsetami. I lipa jest. Jak powinien działać skill hack I ?

Nie wiem dokładnie który to który ale jeden działa by używanie skilla trwało sek. a drugi by skille odnawiały się co sek. ale jednego skilla można użyc max. 5x naraz.

Opublikowano

Nie wiem dokładnie który to który ale jeden działa by używanie skilla trwało sek. a drugi by skille odnawiały się co sek. ale jednego skilla można użyc max. 5x naraz.

Teraz to mi już żaden skill hack nie działa... nie rozumiem tego ;O działał... i przestał działać...

Edit. znowu zaczął działać II. Na jakim dk Ty grasz ?

Opublikowano

Teraz to mi już żaden skill hack nie działa... nie rozumiem tego ;O działał... i przestał działać...

Edit. znowu zaczął działać II. Na jakim dk Ty grasz ?

Gram na global Siz.

Teraz jak grałem w draco wszystko działało ale w Tomb już DC zaraz sprawdze w Python.

Edit.

Byłem postacią 74 lvl w python i mnie DC ale postacią 94 jest wszystko w porządku tak jakby DC na danej mapie zależało od tego czy masz odpowiedni LVL by na niej być.

Opublikowano

Gram na global Siz.

Teraz jak grałem w draco wszystko działało ale w Tomb już DC zaraz sprawdze w Python.

Edit.

Byłem postacią 74 lvl w python i mnie DC ale postacią 94 jest wszystko w porządku tak jakby DC na danej mapie zależało od tego czy masz odpowiedni LVL by na niej być.

Szczerze to w ogóle nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to działa skoro mi pierwszy hack nie działa, a Tobie zależnie od lvl'a. Nikt inny tu nie zagląda do tematu żeby rozjaśnić sytuację ?

Używasz reXigantion 1.54a ?

Opublikowano

Szczerze to w ogóle nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to działa skoro mi pierwszy hack nie działa, a Tobie zależnie od lvl'a. Nikt inny tu nie zagląda do tematu żeby rozjaśnić sytuację ?

Używasz reXigantion 1.54a ?

Tak razem z global_unpacked_32.90.2 spróbuj z tym.

Opublikowano

Tak razem z global_unpacked_32.90.2 spróbuj z tym.

z global_unpacked grę mi crashuje zaraz po załadowaniu mapy :) używam dlatego zwykłego dekarona + rexignation 1.54a i wszystkie hacki działają. Spróbuj bez globala_unpacked może nie dostaniesz DC.

Opublikowano

z global_unpacked grę mi crashuje zaraz po załadowaniu mapy :) używam dlatego zwykłego dekarona + rexignation 1.54a i wszystkie hacki działają. Spróbuj bez globala_unpacked może nie dostaniesz DC.

Próbowałem już wczoraj z dekaron.exe lecz to samo a jakiego global_unpacked używałeś ?

Z własnego doświadczenia wiem że 32.87.3 jest dobry i wczoraj użyłem 32.90.2 i obydwa działają.

Opublikowano

Próbowałem już wczoraj z dekaron.exe lecz to samo a jakiego global_unpacked używałeś ?

Z własnego doświadczenia wiem że 32.87.3 jest dobry i wczoraj użyłem 32.90.2 i obydwa działają.

używałem 32.90.2 tego pierwszego nie. Spróbuje zaraz z tym.

Opublikowano

używałem 32.90.2 tego pierwszego nie. Spróbuje zaraz z tym.

Może wyśle ci mojego trainera ? Sprawdzisz czy działa skill hack z niego.

Tylko powiedz przez co uruchamiasz czy przez dekaron.exe czy global_unpacked_. . .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...