Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] No i się stało ...

BFH Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Phi... Dupy nie urywa. Mało osób to ma i jakoś ciężko to spotkać, ale walczyłem z jednym kolesiem to i tak wiedziałem mniej więcej gdzie jest.

iuub.png

Opublikowano

Czytam i sie dziwie. Wy na prawde myslicie ze to koniec bfh? Nie macie racji. To musi byc znerfione, pewnie z daleka bd ich widac, EA nie jest taka glupia (zalezy) Co bedzie to bedzie, ja jeszcze tego nie widzialem wiec..

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Czytam i sie dziwie. Wy na prawde myslicie ze to koniec bfh? Nie macie racji. To musi byc znerfione, pewnie z daleka bd ich widac, EA nie jest taka glupia (zalezy) Co bedzie to bedzie, ja jeszcze tego nie widzialem wiec..

Koniec BFH zaczął się rok temu. Teraz zostały resztki graczy a same hirołsy to wylęgarnia dzieciarni.

Opublikowano

Dla jednych to koniec bfh, dla drugich normalne zmiany. Ja tam wolałbym gdyby skończyli na tych setach z BadCompany2 i na tym mogli poprzestać, ale mimo wszystko gra mi się całkiem przyjemnie. A tak btw. to nie mogę się zalogować i jest napisane:

Ups! Coś poszło nie tak podczas logowania. Prosimy spróbować ponownie później.

Czyżby jakieś problemy techniczne w EA?

iuub.png

Opublikowano

@UP

Była mała przerwa techniczna. Może restartowali servery.

@3UP

Dla mnie to są zwykłe zmiany. Dodali może te nowe granatniki, ale to mi nie przeszkadza. Na razie tylko raz ( grałem 4h ) spotkałem się z Soldierem, który tego używał. Nie jest to "straszne". Wielu graczy tego nie zakupi - chociaż kilku się zawsze znajdzie ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Teraz już wiem skąd te skur*yny się brały ... Bez sensu. Tylko kasę wyciągają. Tak samo jak leczące giwery. Syf Syf Syf kupiłem taką bo chciałem przetestować, ale nie uzywam

Opublikowano

Ta gra już dawno postawiła na ilość, a nie jakość. To nie tylko wina EA i Easy ale też samych graczy. Pełno nobów przyszło, którzy wszystko kupią no i wymyślają coraz to nowsze badziewie a dzieciaczki to kupują i się rajcują.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Dlatego tak lubię minecrafta, bo gdyby nie ta gra to wszystkie dzieciaki zebrały by się w innych grach między innymi w BF wiadomo zawsze się tam jacyś znajdą, ale i tak jest mniej takiej dzieciarni.

iuub.png

Opublikowano

@Up

Minecraft też został zwieśniaczony przez dzieciaków. To samo czeka BfH.

Nie widziałem jeszcze jak działają te granaty strachu i jestem tego ciekaw.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

@UP

Też jeszcze tego nie widziałem, jestem ciekawy, może się nada do gry.

Dzieciarnia zakupuje te rzeczy, ponieważ nie zna skutków - przez to BFH się psuje. EA wymyśla nowe bronie/gadżety/stroje, bo widzą, że inne się sprzedają. I tak w kółko ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...