Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] No i się stało ...

BFH Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dodano (dzisiaj) nową broń - uniewidzialniator ... Nie wiem, jak to się będzie nazywało w wersji polskiej, ponieważ jeszcze nie ma przetłumaczonego opisu nowej "broni". Jest to chyba spełnienie czarnego (najgorszego) scenariusza graczy BFH. Takie jest moje zdanie - pewnie nie tylko ... Co wy o tym sądzicie, użytkownicy ??? Napiszcie w tym temacie swoje pierwsze wrażenia.

P.S. Nie będę tłumaczył zasady działania owej "broni", ponieważ nie ma takiej potrzeby ... Wystarczy przeczytać temat na oficjalnej stronie BFH i wszystko będzie jasne.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Naprawdę ? Nie wiedziałem, o kur**, teraz gunner z super szwedziem, ff 5 będzie biegał niewidzialny ?? O *****, nie no gra na psy schodzi, co będzie za miesiąc...

mhraed.png

Opublikowano

Ta gra zawsze bazowała na pieniądzach. Dla EA nieważne był komfort gracza, tylko jego portfel, to co teraz zrobili to cios poniżej krytyki, teraz zapewne tysiące małych dzieciaków, powysyła SMS po tą broń, po prostu żenada EA.

86c05c4741c02e0fe6de63b5fcfe2906.png

Opublikowano

Naprawdę ? Nie wiedziałem, o kur**, teraz gunner z super szwedziem, ff 5 będzie biegał niewidzialny ?? O *****, nie no gra na psy schodzi, co będzie za miesiąc...

Kolego, podczas strzału normalnie Cię widać, tylko podczas wejścia w te pole jesteś nie widzialny gdy nie strzelasz.

Ja osobiście uważam, że jest to trochę przegięte, bo taki komandos sie schowa, ktoś będzie przechodził i nóż w plecy.

Opublikowano

Kolego, podczas strzału normalnie Cię widać, tylko podczas wejścia w te pole jesteś nie widzialny gdy nie strzelasz.

Ja osobiście uważam, że jest to trochę przegięte, bo taki komandos sie schowa, ktoś będzie przechodził i nóż w plecy.

Yhm,nie wiedziałem dokładnie, thx za info.

mhraed.png

Opublikowano

EA idzie w dobrą stronę, BFH się polepsza, będzie jak kiedyś. Ciekaw jestem co powiecie teraz ? Też wszystko idzie w dobrą stronę ? Syf, syf, syf.

Opublikowano

"Wasza osłona zniknie, ale za to dając Wam spore wzmocnienie". Zastanawia mnie tylko czy to będzie wzmocnienie typu tarcza u gunnera wtedy gunner będzie mega OP. Lasery, toniki i te granatniki na raz to za dużo + jeszcze tarcza u gunnera ...

iuub.png

Opublikowano

słabe guner bez bazooki tylko na komando dobre będzie

Oraz na Soldiera. Wystarczy, że taki grasz weźmie sobie taki Okrywator/Maskowator ( są już nazwy ) i to mu wystarczy. Ma przecież jeszcze GS na 5 poziomie ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Zobaczycie ze to nie jest OP, nikt tego nie bedzie uzywal ;]. Tak samo ludzie plakali z teleportami, teraz tych placzy nie slychac.

Bo przestali grac.

Opublikowano

Niby tak, jeszcze trzeba do tego premium i może to usunął tak jak te leczące pistoleciki. Miejmy nadzieje.

iuub.png

Opublikowano

Niby tak, jeszcze trzeba do tego premium i może to usunął tak jak te leczące pistoleciki. Miejmy nadzieje.

Szczerze? Jeden KEG+RPG i już gości widać. Niby to coś fajnego, ale zacytuję gościa z innego forum:

Przykładowa sytuacja:

BB.

Royale mają miasto Natio Statek.

Jeden sold z Royali wali taki granacik między statek a miasto, cały team Royali przebiega bezkarnie i niepostrzeżenie do statku, tam odpala ktoś drugi granacik i flaga przejęta + bonusowa rzeźnia...

Ktoś za bardzo się zapędził...

Opublikowano

Chłopaki moim zdaniem to już koniec , zjebać tak dobrą grę to jest dopiero umiejętność EA i to chyba dlatego że jest darmowa .. kochałem tą grę a teraz rano przed szkołą nie mam już w co grać ,nawet głupi pistolet na daleki dystans jak strzelam to typek jak w niego trafiam to się podryguje a mi XP nie liczy ..Szkoda mi tej gry bo już nic się nie da zrobić.dlaczego nie pierdolą ta battlefield play for free?

!!BFH IS DEAD!!

Opublikowano

Spokojnie. Czego tak dramatyzujecie, tak samo było z giwerami leczącymi i teleportami tak jak mówił kolega powyżej, EA wie jak zadbać o odpowiednią ilość graczy i na pewno przez taką głupią rzecz nie zepsują sobie pozycji, najwyżej wycofają.

iuub.png

Opublikowano

Chłopaki moim zdaniem to już koniec , zjebać tak dobrą grę to jest dopiero umiejętność EA i to chyba dlatego że jest darmowa .. kochałem tą grę a teraz rano przed szkołą nie mam już w co grać ,nawet głupi pistolet na daleki dystans jak strzelam to typek jak w niego trafiam to się podryguje a mi XP nie liczy ..Szkoda mi tej gry bo już nic się nie da zrobić.dlaczego nie pierdolą ta battlefield play for free?

!!BFH IS DEAD!!

Wiesz,bf p4f jest bardziej realistyczne. Nie dodadzą leczących giwer. Ja jakoś gram w BfH i fajnie jest. Nie wiem, z kim grasz,ale ja gram z normalnymi graczami,bez laserów i DF, które mi za przeproszeniem, gówno robi.

Opublikowano

"Wasza osłona zniknie, ale za to dając Wam spore wzmocnienie". Zastanawia mnie tylko czy to będzie wzmocnienie typu tarcza u gunnera wtedy gunner będzie mega OP. Lasery, toniki i te granatniki na raz to za dużo + jeszcze tarcza u gunnera ...

Tarcza u gunnera była, jest i prawdopodobnie będzie zbugowana,a toniki znerfili, raczej o ff powinniśmy się martwić.

Opublikowano

Zlikwidują te nowe rzeczy jak połowa graczy z BFH ucieknie.

Pewnie tak tylko spora ilość osłów kupuje te śmieci i dlatego robią kolejne ;/

Opublikowano

okrywator i maskowator kosztują 6k fundsów. Wątpię, że ktoś na to poleci, ale może ktoś się znajdzie...

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...