Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi Battlefield 3

pawelekpro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy pójdzie mi Battlefield 3, ponieważ nie chcę wydawać pieniędzy na coś, co nie będzie działać

Specyfikacja komputera:

karta graficzna AMD 760G

procesor AMD Fx-4100 Quad Core Processor

AMD Fx-4100 Quad Core Processor

AMD Fx-4100 Quad Core Processor

system Windows XP

jak coś jeszcze będzie trzeba to podam

Opublikowano

Nie pójdzie jak up trzeba minimum 7 i nawet nie myśl na tym procku ten procesor jest beznadziejny. GPU podaj to co napisałeś to chipset z grafiką chyba że masz integre.

@EDIT Podaj linka gdzie to chcesz kupić bo piszesz ze nie chcesz kupywać czegoś co nie będzie działać

Opublikowano

Nie pójdzie jak up trzeba minimum 7 i nawet nie myśl na tym procku ten procesor jest beznadziejny. GPU podaj to co napisałeś to chipset z grafiką chyba że masz integre.

@EDIT Podaj linka gdzie to chcesz kupić bo piszesz ze nie chcesz kupywać czegoś co nie będzie działać

Minimum Vista*

Procek grę udźwignie, aczkolwiek szału nie będzie.

Nie podałeś także modelu karty graficznej.

Opublikowano

Nie pójdzie. Na zintegrowanej to ty sobie możesz menu gry pooglądać.A tak poza tym to co z tego że 3.62 GHz. Może mieć i nawet 10, p wydajności procesora nie świadczy tylko ilość GHz.

@up szybszy

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...