Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział Filmy.

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę zaproponować Sub Forum w pogaduszkach dotyczące wszystkich filmów, seriali itd. Można tam dyskutować o takowym filmie, serialu. Bo jeżeli miało by być to robione w pogaduszkach za dużo było by spamu, tematów itd.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sugestii.

Opublikowano

Było już dużo takich tematów sugesti, chciałbym żeby taki dział powstał ale patrząc na forum jestem Neutral

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Było już dużo takich tematów, chciałbym żeby taki dział powstał ale patrząc na forum jestem Neutral

Podam przykład. Np. założyłem taki oto temat i myślę, że fajnie by było gdyby znajdował się w odpowiednim dziale. Każdy ma swoje gusta i każdy lubi co innego. Więc tematy mogą powstawać.

http://www.mpcforum.pl/topic/950086-dyskusja-the-walking-dead/

Opublikowano

Napisałeś topic o serialu i już ma być podział filmy? Oczywiście niema problemu, to nic że pogaduszki już mają dużo podziałów i niedługo tylko w nich się będą udzielać. Poza tym nie będzie tam ruchu, wyjaśnię na przykładzie dyskusji na temat gier co jest o wiele bardziej popularne, wejdź w dział SP i zobacz ile jest dyskusji i jaki tam jest ruch - tak właśnie tak albo i gorzej taki podział by wyglądał. Na nie.

Opublikowano

Była taka sugestia ale można dodać jako poddział testowy,zobaczymy jak dział będzie się rozwijał, z anime też tak było "nie nie nie" a teraz to prawie każdy zagląda, to dlaczego nie można dodać filmy na okres próbny ?.Tak

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł.

Owszem, można dodać taki temat w dziale pogaduszek, ale pomyślcie że na mpc by nie wchodzili tylko ludzie, którzy chcą porozmawiać o czitach i grach, a także ci którzy lubią filmy, czyli rozwój w dobrą stronę przynoszący nowych ciekawskich ludzi, którzy zostaną z nami na dłużej.

Takie tematy prędzej czy później przepadają, albo umierają, a tak gdyby był na to osobny dział to możliwe, że coś by się ruszyło :P

PS.

I powiem jeszcze tyle, że jeśli ktoś zakłada temat o serialu to wiadomo, że powstaje tam zazwyczaj dyskusja o danym odcinku, a odcinki pojawiają się co tydzień, więc po kilku dniach temat trochę podupada i znika gdzieś na dole. Ludzie zapominają o nim i ciężko się go potem doszukać w nawale tematów "jak zarabiać", "czy mam za duży tyłek".

Dział Filmy i w nim mniejszy, Seriale to by było coś świetnego ^_^

58815786.jpg

Opublikowano

Nie, horyzonty filmowe większości userów ograniczają się do projektu X, więć po co do tego osobne subforum.

Do TWD/GOT można utworzyć osobne tematy.

Opublikowano

Nie, horyzonty filmowe większości userów ograniczają się do projektu X, więć po co do tego osobne subforum.

twd i got to tylko przykłady. Jest o wiele więcej seriali i filmów o których można podyskutować :p

76561198001815076.png
Opublikowano

Wydaję mi się, że można to dodać testowo. Być może się rozwinie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Już dawno temu był taki pomysł...

Prawda jest taka że będzie tam taki ruch jak np. w dziale Muzyka, na palcach jednej ręki policzę tam tematy które są poruszane, reszta stoi po kilku odpowiedziach, to samo dział SP, po choy robić taki dział gdzie da się ze dwa, trzy tematy zbiorcze i kilka aktywnych dyskusji, a reszta będzie tylko śmieciowa.

no a w muzyce do słuchania bonusa rpk xD

Opublikowano

Już dawno temu był taki pomysł...

Prawda jest taka że będzie tam taki ruch jak np. w dziale Muzyka, na palcach jednej ręki policzę tam tematy które są poruszane, reszta stoi po kilku odpowiedziach, to samo dział SP, po choy robić taki dział gdzie da się ze dwa, trzy tematy zbiorcze i kilka aktywnych dyskusji, a reszta będzie tylko śmieciowa.

no a w muzyce do słuchania bonusa rpk xD

Muzyka a filmy to co innego. Film oglądasz 2 godziny, serial parę tygodni. A muzyki słuchasz (jednego kawałka) 2-4 minuty. To jest różnica ;)

Można dać testowo i tyle.

Opublikowano

Muzyka a filmy to co innego. Film oglądasz 2 godziny, serial parę tygodni. A muzyki słuchasz (jednego kawałka) 2-4 minuty. To jest różnica ;)

Można dać testowo i tyle.

Chyba nie wiesz co piszesz?

Albumu też się słucha 1-2 godziny... chujowy argument.

Taki będzie ruch jak w muzyce, z resztą w pogaduszkach nie wiadomo ilu tych tematów z filmami.

Po za tym jak już pisałem i tak to nie wejdzie bo był taki temat i nie wszedł, teraz pewnie też nie wejdzie.

Admin Cienia
Opublikowano

Sugestia dotycząca utworzenia takiego sub-forum była wielokrotnie poruszana i nigdy nie przeszła.
Osobiście uważam, że wyżej wymieniony podział jest zbędny.

1294477714-U1.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...