Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim typie serwera chcieliby?cie pogra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim typie serwera chcielibyście pograć?

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Witaj. Ja osobiście, bym pograł, ale nie na którymś z tych.

Serwery takie się przejadły, a ja POLECAM, (nie mylić z "rozkazuję") byś pomyślał troszkę, albo się postarał, i stworzył coś oryginalnego, co przyciągnie graczy!

025a7652b71469d8845294192925f77f.jpg

Opublikowano

Witaj. Ja osobiście, bym pograł, ale nie na którymś z tych.

Serwery takie się przejadły, a ja POLECAM, (nie mylić z "rozkazuję") byś pomyślał troszkę, albo się postarał, i stworzył coś oryginalnego, co przyciągnie graczy!

Dobrze mówisz McKrzyq spróbuje wymyślić coś nowego orginalnego dzięki za radę i opinie :)

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Proszę o usunięcie tematu temat nieaktualny

Opublikowano

f5

Opublikowano

Ja bym zagrał na MineZ i Hungers Game ponieważ to są moje klimaty i lubię grać na taki typu serwerach, ale tradycyjny survival też nie jest zły :).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja polecam Super Craft Brothers, uwierz mi że odniósłbyś natychmiastowy sukces, jest tylko kilka serwerów tego typu, żaden nie Polski :c

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

f5

Opublikowano

A ja prawdziwym FB. Czyli tworzysz płaski świat bez działek i dajesz komendy, albo tryb creativ. Z pomocą pluginu (multiverse chyba.. ) można zrobić drugi świat, gdzie tryb creativ byłby nieaktywny, a serwer by sięmógł utrzymać. To co teraz jest nazywane FB to zwykły chłam. Nie ma prawdziwych FB, tylko jakieś śmieci..

Opublikowano

refresh

Opublikowano

refresh

Opublikowano

refresh

Opublikowano

refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...