Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pingowanie ts

Adaś17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli już tak chcesz robić to sam sobie napisz, to nie jest jakieś strasznie trudne.

Opublikowano

Pingowanie? Lol. Poczytaj najpierw trochę o sieciowych atakach a dopiero potem szukaj i pytaj. Pingować to sobie w cmd możesz.

ping 127.0.0.1
Opublikowano

Wpisz sobie w googlach Stresser, tam wyskoczą ci jakieś rzeczy, następnie miej kase na paypalu najlepiej z 50$ i kup.
Druga opcja, dobra maszyny + skrypt.

Nie polecam Ci tego robić, ponieważ może sprawa trafić na policję, a później do sądu. ;)

A później do pani dyrektor w gimbazie o_X

Pingowanie? Lol. Poczytaj najpierw trochę o sieciowych atakach a dopiero potem szukaj i pytaj. Pingować to sobie w cmd możesz.

ping 127.0.0.1

Nawet poprawnie tego nie umiesz napisać
-------------------------
Ale z ciebie H4ki3R
Oferuję:
-DDoS stresser

Opublikowano

A co ja się będę wysilał na takie posty? To nie problem wycyganić od rodziców trochę hajsu, kupić jakiegoś stressera i bawić się w anonymousa wyłączając kumplom internet ;/ Sam więcej pojęcia o tym nie masz, jedyne co potrafisz to płacić za gotowe rozwiązania.

Opublikowano

A co ja się będę wysilał na takie posty? To nie problem wycyganić od rodziców trochę hajsu, kupić jakiegoś stressera i bawić się w anonymousa wyłączając kumplom internet ;/ Sam więcej pojęcia o tym nie masz, jedyne co potrafisz to płacić za gotowe rozwiązania.

Tak samo było z Twoją mamą, zapłaciłem a ona się rozebrała :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...