Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PlayStation 3 Super Slim 12 Gb

Bartkiee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sama instalka BO2 zajmuje 50mb, do tego możesz zainstalować tekstury na dysk ale nie pamiętam czy zajmują 700mb czy coś koło 2gb - może dziś będę grał to sprawdzę dokładnie

DLC - 1,7gb

To wszystko zależy jak idzie wyrwać konsolę, jeśli różnica jest między 100-150zł między super slim 12gb a np. super silm 500gb to się nie opłaca bo dysk jest ciut droższy (mowa o tych większych)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

do tych 660zł dolicz jeszcze cenę dysku jaki chcesz dokupić, powinno wyjść taniej jeśli kupujesz w sklepie

choć z drugiej strony nie koniecznie bo na allegro są nawet super silmy 500gb za 790zł nowe!

Opublikowano

Myslałem nad 160gb .. Bo z PS + , korzystac nie bd.. Dysk kupie tak po 2 miesiącach , bo chcę zagrac w BO II na multi , pozniej moze bf3.

A co sądzisz o uzywkach ? Na co patrzec przy kupnie ?

Opublikowano

Myslałem nad 160gb .. Bo z PS + , korzystac nie bd.. Dysk kupie tak po 2 miesiącach , bo chcę zagrac w BO II na multi , pozniej moze bf3.

A co sądzisz o uzywkach ? Na co patrzec przy kupnie ?

Mój pierwszy PS3 to była używka za śmieszne pieniądze jak na tamte czasy, przede wszystkim pod żadnym pozorem nie kupuj konsoli po RSOD albo YLOAD, jest zbyt duża szansa, że konsola ponownie odmówi posłuszeństwa.

Jeśli jest opcja to najpierw sprawdzić konsolę, przysłuchaj się na jakich obrotach pracuje wentylator, im niższe tym lepiej - oznacza to, że konsola się nie grzeje.

Opublikowano

No wiesz gwarancja zawsze gwarancją :) Zawsze lepiej mieć niż nie mieć (ale plącze :D) Ja jak szukałem konsoli do próbowałem znaleźć z gwarancją, ale w końcu wyszło, że kupiłem nową 12GB. Z zaufaniem do sprzedawcy nie można mieć zawsze pewności, jeden będzie dobry, a drugi okaże się oszustem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...