Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP3] Extreme

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy serwer EP3

Last Chaos Extreme

Raty

Exp x100

SP x5 (free skills)

Drop x40

Gold x1

Quest exp x10

Quest sp x5

HS upgrade rate 100%

Max lvl 200

Dodatkowo

• Nowe skille pasywne i aktywne

• Nowe sety

• Własny Laca Ball system

• Anffinity

• Nowe ACC

Website:

http://lastchaos.servers-extreme.com/index.php?navi=ucp&t=1369167470#hook

Serwer powstał 11 maja, posiada Ex-Rogue. To chyba tyle ;x

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Gdzie tu jest download albo coś, gdzie można odpalić LC? Bo piszą o grze w przeglądarce. ;o

Poker face. Nie zauważyłam, ślepa jestem.

Opublikowano

Oj Monia, na samej górze masz takie cos jak gamedownload xD

Odrazu mowie ze tam nie ma nikogo na serwerze, spotkałem jedną osobe. Więc narazie sie nie opłaca grac ;p

Opublikowano

Tia gdzie ten quest startowy ? :D

U Lorraine. ;) Tylko odpal sobie PBI. Aczkolwiek chyba nie jest zbyt ciężko dobić ten 103, bo tam DT jest cały czas. Covery są, ale standardowe. Nie zauważyłam nic szczególnie specjalnego. MS do +19 w IS... reszty jeszcze nie ogarnęłam. :)

Opublikowano

U Lorraine. ;) Tylko odpal sobie PBI. Aczkolwiek chyba nie jest zbyt ciężko dobić ten 103, bo tam DT jest cały czas. Covery są, ale standardowe. Nie zauważyłam nic szczególnie specjalnego. MS do +19 w IS... reszty jeszcze nie ogarnęłam. :)

Wszystko jak na vendetta LC ABSOLUTNIE wszystko (prócz xp'a server'a....)

czyli :

skille nie działają (jedynie self-buff'y)

Opublikowano

Jak tu jeszcze nie ma zadnego npc :D all podsttawowe, 1 osoba ma veterana, nwm skad :D

Jak nie ma npc? Naprzeciwko tej babki od podziemi są bronie-shopy, w których można kupić covery.

Opublikowano

Może by tak jeszcze podać info, że jak dostaniesz snare, stun itp. to zostają na zawsze, a na servie 3 osoby online włącznie ze mną (już nie)... to by mi oszczędziło czasu na pobieranie klienta.

Tak na przyszłość jak reklamujesz server.

Opublikowano

Może by tak jeszcze podać info, że jak dostaniesz snare, stun itp. to zostają na zawsze, a na servie 3 osoby online włącznie ze mną (już nie)... to by mi oszczędziło czasu na pobieranie klienta.

Tak na przyszłość jak reklamujesz server.

Takie uwagi pozostaw sobie:) To, że stuny na Tobie zostają to pewnie oznacza, że im connector padł (zwykle tak jest). Reklamuję serwa ponieważ komuś mógłby się spodobać, tak? Że Tobie coś nie pasuje, to wyjdź i nie wracaj :) A serwer niedawno powstał, więc nie można spodziewać się setek tysięcy graczy;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Witam wszystkich wracam do LC po jakiejś rocznej przerwie tak wiec mam pytanie do was czy na tym serwie wystepuje jakas polska gildia lub gildia która pomoże nowemu graczowi? a tak pozatym pozdrawiam Miyoshi mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętasz xD

Opublikowano

Witam wszystkich wracam do LC po jakiejś rocznej przerwie tak wiec mam pytanie do was czy na tym serwie wystepuje jakas polska gildia lub gildia która pomoże nowemu graczowi? a tak pozatym pozdrawiam Miyoshi mam nadzieje ze mnie jeszcze pamiętasz xD

O gildie pytamy w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii/ :)

Tak, pamiętam Cię Jacku. :P

Opublikowano

Niesty server marny poniewaz jest bug z potionkami padl connector.? Igni masz bez konca itp

Ale to chyba nie jest na stałe tylko chwilowe? Chociaż fakt faktem - ten serwer do najlepszych nie należy. ;x Niczym nie przyciąga, wieje nudą i parę bugów jest.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...