Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tarcza Krwi Skorupy

Gookus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym sie dowiedziec co to za tarcza krwi skorupy? Robi sie ja z tarczy na 61 +9. Gram na spolszczeniu i pisze ze ta tarcza skorupy na +0 ma 10 defa. Ale moze to jest blad w tlumaczeniu. Prosze o wasza pomoc dotyczaca tej tarczy. Jesli macie jakies informacje o niej to mowcie bo nie wiem czy oplaca sie ja robic, bo zeby ja zrobic to potrzebne jest kupe kasy.

Opublikowano

ona +0=10defa a +9 pewnie z 300

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Opublikowano

Chcialbym sie dowiedziec co to za tarcza krwi skorupy? Robi sie ja z tarczy na 61 +9. Gram na spolszczeniu i pisze ze ta tarcza skorupy na +0 ma 10 defa. Ale moze to jest blad w tlumaczeniu. Prosze o wasza pomoc dotyczaca tej tarczy. Jesli macie jakies informacje o niej to mowcie bo nie wiem czy oplaca sie ja robic, bo zeby ja zrobic to potrzebne jest kupe kasy.

ma na +0 100 defa ale wiecej informacji nie znam

Opublikowano

ma na +0 100 defa ale wiecej informacji nie znam

+0 100defa o.O a na spol działa bo na privie bym sobie zobaczył zna ktoś ID(bo nie znam tych lepszych itemków ,tylko te podstawowe;/)?

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Opublikowano

Aha. A czy jezeli ja zrobie to na spolszczeniu bedzie dzialac tzn. czy jak ja bede nosil to rzeczywiscie bedzie dawala swoja wartosc obrony, czy bede musial zalatwic do niej chinska wersje?

I mam jescze jedno podobne pytanie, dotyczace butow;] Robi sie sie z feniksow +9 i nazywaja sie chyba Buty z skóry smoka. Moze wie ktos co daja te buty?

Opublikowano

Aha. A czy jezeli ja zrobie to na spolszczeniu bedzie dzialac tzn. czy jak ja bede nosil to rzeczywiscie bedzie dawala swoja wartosc obrony, czy bede musial zalatwic do niej chinska wersje?

I mam jescze jedno podobne pytanie, dotyczace butow;] Robi sie sie z feniksow +9 i nazywaja sie chyba Buty z skóry smoka. Moze wie ktos co daja te buty?

mozesz na spolszczeniu:) buty daja 50 defa i 2k lub 3k pz i cos na magie nie wiem dokladnie;)

pomoglem? daj 5:)

Opublikowano

O przepraszam ...

Ja gram pod nickiem 69 i nawet mi przez myśl nie przeszło okradać kogokolwiek :/

@topic :

Poszukaj na epvp. Może są jakieś mody które poprawią te błędy z wyświetlaniem wartości itemów :)

f.png

Opublikowano

O przepraszam ...

Ja gram pod nickiem 69 i nawet mi przez myśl nie przeszło okradać kogokolwiek :/

@topic :

Poszukaj na epvp. Może są jakieś mody które poprawią te błędy z wyświetlaniem wartości itemów :)

raczej grales -.- teraz na SweetKil grasuje -.- na mojej postaci;) na sdlongju daje tyle defa ile napisalem;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...