Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi premium - 8 tier.

nefiles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz dobry DMG to najlepiej T34

Plusy:

-DMG

- Dobra wieża potrafi sporo odbić

- Niezła penka

Minusy

- Nie wiem :)

Śmiało można nim sporo zarobić według mnie najlepszy czołg dla kogoś kto chce dobrze zarobić "słabo" grając Potrafi przebijać bez problemu za ponad 400 nawęt sięgnie 500. Jest to najlepszy tank według mnie jaki moge ci polecić bo JG to słabe działko :D

Opublikowano

...

...

Minusy:

-Wielki

-Słaba celność

-Wolny

-Papierowy pancerz

-Weakspoty duże na wieży

JgTiger... Słabe działo...

>JEBŁEM

Nigdy nie grałeś - nie odzywaj się.

Nie gra z T10 w przeciwieństwie do T34

Z T9 gra raz na 15 bitew - T34 co chwila.

JgTiger ma genialne działo - celne, szybkie, wystarczająca penetra, najlepszy DPM tieru.

Opublikowano

JgTiger... Słabe działo...

Hm to ciekawe czemu w żadnej bitwe JG nie potrafi przebić mojego IS-3 nawet z bliska ... A głupie t34 bije po 400 z odległosci .. w is-3 ;o

Po 1 grałem oba czołgami więc ty się nie odzywaj jak nie grałeś którymś z nich :)

Opublikowano

Zacznijmy od tego że trzeba umieć grać takimi czołgami żeby coś przebić ciekawe czy przebiłbyś gdyby ustawił się przodem A ty strzelałbyś isem i kto pierwszy kogo by zabił ciekawe... Dobra skończ gościu bo rodzisz spam .. Napewno szkoda marnować kasę na tego JG już lepiej kupić zrytego Super Persa

Opublikowano

Zacznijmy od tego że trzeba umieć grać takimi czołgami żeby coś przebić ciekawe czy przebiłbyś gdyby ustawił się przodem A ty strzelałbyś isem i kto pierwszy kogo by zabił ciekawe... Dobra skończ gościu bo rodzisz spam .. Napewno szkoda marnować kasę na tego JG już lepiej kupić zrytego Super Persa

Bardzo wyrównany pojedynek IS vs IS-3

Na prawdę.

Weź się typie jebnij, co ty piszesz.

Gówno wiesz, penetracja JgTigera 8.8 przy szybkostrzelności i celności jest wystarczająca.

Nie mówiąc, jak bardzo pomaga mu matchmaking.

Wszystko ma weakspoty, a Jagoda łatwo w nie trafia.

IS-3 nosek nie jest taki wspaniały jak się wydaje.

Poza tym, nie można nim kątować.

shoob.png

Opublikowano

Szkoda marnować kasę na T34, kiedy nim grałem na teście. Kupiłem JgTigera 8.8 i zdecydowanie przyjemniej się gra...

SP jest 100x gorszy od JgTigera

IS przebija na luzie ISa-3 od przodu, ale jak jesteś noobkiem i nie wiesz gdzie celować, to się nie dziw.

Naucz się grać.

PS. JgTiger będzie miał 50% większe zarobki od update.

Pozdro.

Opublikowano

do yuki te 2 up to cieniasy myślą żę wszystko wiedzą szkoda że staty tego nie pokazują jak można powiedzieć coś o czołgu grająć na teście tylko po drugie nie 50% wiecej tylko 33% więcej arty 50% a w weakspoty nawet w is-3 wchodzą ale na golda bo z przodu is-3 nie przebija żadna 7 co jak co ale IS penetracją nie grzeszy przewiduje że up zachwile na mnie wjadą i okarze się że IS jest lepszy niż is-3 a marvelus i olek to pewnie koledzy z gimnazjum na tyle wskazuje poziom wyrażania się i myślą że są znawcami bo we dwóch zjadą na posta lepszego gracza

@ t29 tylko przebije z heavy VII tier is-3 z przodu

up juź wyzywają cię od noobów a mają beznadziejne staty ale zawsze mają na to jakieś wytłumaczenie a tak z ciekawości podasz nick z wota

SigUserBG.png

Opublikowano

do yuki te 2 up to cieniasy myślą żę wszystko wiedzą szkoda że staty tego nie pokazują jak można powiedzieć coś o czołgu grająć na teście tylko po drugie nie 50% wiecej tylko 33% więcej arty 50% a w weakspoty nawet w is-3 wchodzą ale na golda bo z przodu is-3 nie przebija żadna 7 co jak co ale IS penetracją nie grzeszy przewiduje że up zachwile na mnie wjadą i okarze się że IS jest lepszy niż is-3 a marvelus i olek to pewnie koledzy z gimnazjum na tyle wskazuje poziom wyrażania się i myślą że są znawcami bo we dwóch zjadą na posta lepszego gracza

@ t29 tylko przebije z heavy VII tier is-3 z przodu

up juź wyzywają cię od noobów a mają beznadziejne staty ale zawsze mają na to jakieś wytłumaczenie a tak z ciekawości podasz nick z wota

Co ty się znasz.

AMX M4 ma penetrację 212 na dziale 90 mm

Ac. Mleczko go przebija

T25 AT go przebija

Fajnie, że się znasz, specjalisto.

I nie, nie chodzimy razem do gimnazjum.

Ale widzę, że ty prawdopodobnie chodzisz do podstawówki, no chyba, że po prostu nie umiesz pisać.

Tak czy tak, należało by wreszcie nauczyć się używać znaków interpunkcyjnych i wielkich liter.

Przykro mi.

Cieniasy? Zaczekaj na tą treningową.

Poza tym, 50% więcej nie 33%

Dlaczego?

Bo, tak się składa, że on obecnie ma nerfa 33% do zarobków.

A będzie miał buffa od normalnego stanu.

Staty nie odzwierciedlają umiejętności w grze, dla twojej wiadomości.

Gram dla zabawy, i czasem np. na idiotę Lowe jadę na pierwszą linię na kamikadze.

Nie wiesz, nie widziałeś, nie komentuj.

Pozdro, poćwicz.

I naucz się pisać.

shoob.png

Opublikowano

...

Zarobisz na JgTigerze 40k (powiedzmy)

Za tyle samo dmg na T34 zarobisz 60k

Różnica 20k

Podziel sobie 20k/40k*100%

Wychodzi 50%

Pokazać wam jak się wbijam w ISa-3 działem z ISa?

IS-3 ma mimo wszystko papierowy kadłub (sam go mam).

Naucz się pisać posty które mają ład i skład...

Ciekawe, JgTiger ma 203 pene i nie przebija ISa-3 (według was, bo ja go cisne), ale 198 pene już bez problemu?

Seems Legit, as fuck.

Thomanek, to, że jesteś takim "ultra graczem" (który gówno wie o grze, bo porządni gracze zaczynają się od 15k bitew wzwyż, ty jesteś co najwyżej przeciętny, tak jak ja [chociaż i tak gram lepiej i gram dla funu, nie dla napierdalania i pokazania jaki to ja jestem zajebisty])

Opublikowano

oglądałem filmik na you tube od polaków z wargaming o patchu 8.6 i jednak będzie to 33% poprostu wycofają nerfy po drugie mówiłem o heavy a nie o td więc może ten amx m4 przebija ale co za dabil jeździ czołgiem bez pancerza na pro VIII a ty naucz się grać

@ nie mówie że jestem pro jestem średni zauważam że wy jesteście noobami tylko ja nie pisałem że jg 8.8 nie przebija is-3 z przodu bo przebija

@ matma się kłania o 50% w porównaniu do wcześniejszych zarobków a o 33% od startowych bez nerfa mówimy o tych drugich więc 33% czyli jak zarobil 40k jg8.8 a t34 60k to będzie zarabiał o 50% wiece od poprzednich ale ma nerfa o 33% od startowych więc i jedno i drugie stwierdzenie jest poprawne co jak co ale o matme sie nie kłóć ze mną

SigUserBG.png

Opublikowano

Znowu.

Naucz się liczyć i nie wyzywaj od gimbazy, bo zdania masz na poziomie pszedszkola (wróć do podstawówki).

Czołgi bez pancerza - hmmmm, skoro dla ciebie czołg to tylko pancerz, to wiele nauki przed tobą.

Są takie czołgi jak LT - zamiast pancerza mają mobilność, celność w czasie jazdy, genialne camo, 100% camo w jeździe, dobry zasięg widzenia...

Pozdro, sam naucz się grać, bo nie widzę, żebyś ty specjalnie umiał.

Effi nie odzwierciedla umiejętności gracza. Czasami po prostu nie chce się grać i jedzie się na pałę dla odstresowania się, ale ty tego nie zrozumiesz, bo jak nie wiesz co to jest luz i masz cięgle spięte zawory, to nic dziwnego.

Mam pomysł, ustalmy tak: nie ma najlepszego czołgu premium. Każdy jest dobry do czego innego i każdy gracz woli co innego. Ja wolę JgTigera 8.8 i Löwe od T34, ty sobie myślisz co innego. Jak lubisz mobilne czołgi i celne, bierz FCMa, jak mobilne (nawet), nieźle opancerzone i z działem które wymaga pierwszej linii i znania weakspotów to IS-6 (na takim czołgu można pokazać, czy się umie grać), jak krowy z dobrą wieżą i działem to T34, jak czołgi pokroju KT to Löwe z tą jego magiczną wieżą lepszą od T34, jak TD to JgTiger, jak wsparcie bez działa, ale z mocnym pacerzem to SP.

Opublikowano

a ten znowu ja przestaja komentować wasze posty szkoda czasu jak widać teraz mam problem z kompem dlatego 0 bitew w 2 dni więc czytam te forum w piątek/sobote wracam do wota więc możesz sie cieszyć bo wychodze z tego forum

PS nie komentujcie już bo nie odpisze i nie przeczytam

SigUserBG.png

Opublikowano

Dobra dzieci uspokuijcie sie a ty Olek uważaj co i do kogo piszesz . Każdy ma swoje upodobania ktoś lubi grac HT ktos TD !

Opublikowano

Dobra dzieci uspokuijcie sie a ty Olek uważaj co i do kogo piszesz . Każdy ma swoje upodobania ktoś lubi grac HT ktos TD !

To co jakiego grzyba piszesz, że JgTiger 8.8 to marnowanie kasy, jest beznadziejny itp?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...