Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi premium - 8 tier.

nefiles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, który czołg 8 tieru premium jest najlepszy ? prosze wyjaśnić. podać plusy i minusy czołgu.

Czy któryś zarabia więcej kredytów i wolnego doświadczenia? czy sie to niczym nie różni.

i jak myślicie kiedy będzie przecena znów na 8 tiery czołgów premium ?

baner.png

Opublikowano

Nie ma na najlepszego czołgu 8 tieru, moge ci polecić T34 USA wg. mnie mocny i nie mam zamiaru podawać plusów i minusów bo można to zobaczyć w grze podczas patrzenia na parametry czołgów.

Nie ma czegoś takiego że ten zarabia tyle a ten tyle, co robisz na bitwie takie masz wyniki, bardzo dużo tego jest.

Przecena na VIII tiery będzie pewnie na jakimś większym evencie, pewnie na wakacje.

Opublikowano

przecena pewnie bedzie za kilka miechow a tak ogolnie 8 tier premium to chyba t34 dmg najlepszy co w premium tankach najwazniejsze a i pancerz nawet dobry byle chowac kadlub i wystawiac tylko wieze ktorej nikt nie moze przebic :D

Opublikowano

T-34

Mocna wieża z dużym weak spotem papier na kadłubie.Bardzo dobry dmg i penetracja jak na swój tier celność średnia. Zarobki spoko da się zarobić ponad 100 tys z premka spokojnie.Prędkość mała a czołg wielki wiec cel dla arty.Często rzuca na 9-10 tiery.

Ocena:8/10

Lowe

Całkiem dobra wieża ale ogólnie tak jak T 34 na pancerz nie ma co liczyć w bitwach 8 tier+.Działo malinka celne(nie to co w T 34) z dobra penetracja oraz nawet przyzwoity reload.Prędkość także nie powala a zarobki podobne.

Ocena:8,5/10

IS-6

Wprawdzie nie jeździłem ale kilka osób z klanu miało.Pancerz chujnia działo z 6(KW-1s) tieru więc albo celujesz w bok/tył albo marnujesz pociski.Nawet mobliny w porównaniu do poprzedników.

Ocena:3/10

SP

Działo masakra ciężko coś przebić.Moim zdaniem pershing stracił na jakości ponieważ gracze już wiedzą jak z nim walczyć.Dużo osób zaczyna się na niego żalić.Zarobki mniejsze niż T 34 i Lowe a bo i mnie dmg robisz.MM lepszy w porównaniu do poprzedników ale też szału niema.

Ocena:5/10

PS Czy opcja szukaj jest taka trudna ?Takich tematów było już bardzo dużo

Opublikowano

T-34

Mocna wieża z dużym weak spotem papier na kadłubie.Bardzo dobry dmg i penetracja jak na swój tier celność średnia. Zarobki spoko da się zarobić ponad 100 tys z premka spokojnie.Prędkość mała a czołg wielki wiec cel dla arty.Często rzuca na 9-10 tiery.

Lowe

Całkiem dobra wieża ale ogólnie tak jak T 34 na pancerz nie ma co liczyć w bitwach 8 tier+.Działo malinka celne(nie to co w T 34) z dobra penetracja oraz nawet przyzwoity reload.Prędkość także nie powala a zarobki podobne.

IS-6

Wprawdzie nie jeździłem ale kilka osób z klanu miało.Pancerz chujnia działo z 6(KW-1s) tieru więc albo celujesz w bok/tył albo marnujesz pociski.Nawet mobliny w porównaniu do poprzedników.

SP

Działo masakra ciężko coś przebić.Moim zdaniem pershing stracił na jakości ponieważ gracze już wiedzą jak z nim walczyć.Dużo osób zaczyna się na niego żalić.Zarobki mniejsze niż T 34 i Lowe a bo i mnie dmg robisz.MM lepszy w porównaniu do poprzedników ale też szału niema.

Chciałbym się przyczepić do "Lowe"

Otóż, lowe kątuje się bokiem, przy czym bardzo łatwo odbija X

Penetracja na goldzie wystarcza do przebicia wieży T34, a mi (Lowe) wieży czasami nie przebija T110E3/4 :)

Waga przyzwoita, do terenowania świetna.

Możesz się nawet taranować z IX/X :D

Szybkostrzelność bez towarzyszy broni - 10.12 sekundy przeładowania (biję towarzyszy, się zobaczy ;) )

Pancerz to nie papier jak w T34

Penetracja wystarcza na X nawet ;D

Działo jest celne w przeciwieństwie do zezowatego T34

Polecam Lowe, moim zdaniem świetny.

shoob.png

Opublikowano

Otóż, lowe kątuje się bokiem, przy czym bardzo łatwo odbija X(nie wiem jakich pancerz Lowe to 120 ustawmy go w najlepszym koncie jaki może być przodem czyli 30 stopni cosinus tego wynois 1/2 wieć otrzymujmey 180 stopni pancerzu z przodu poczas katowania dla mnie to mało i nie ma X która tego nie przbije)

Penetracja na goldzie wystarcza do przebicia wieży T34, a mi (Lowe) wieży czasami nie przebija T110E3/4("Całkiem dobra wieża" czasami to i ci arta odbije wiec wiesz ... co do T-34 tak w weakspot ale do tego nie trzeba golda...)

:)

Szybkostrzelność bez towarzyszy broni - 10.12 sekundy przeładowania (biję towarzyszy, się zobaczy ;) )(SPOILER !!:D 100 % załogia BiA wentylacja i dosyłacz = 9,9 s szybciej się nie da)

Pancerz to nie papier jak w T34(Podobny nie ma się czym zachwycać czasami odbije od 7-8 tierów)

Penetracja wystarcza na X nawet ;D(napisałem przyzwoita penetracja)

Działo jest celne w przeciwieństwie do zezowatego T34(przecież napisałem, że celność jest świetna)

Opublikowano

T-34

Lowe

IS-6

SP

Ja za to przyczepiam się do SuperPershinga. Może i działo nie ma dużo penetracji (tylko 170, ale 260 na gold) ale jakby nie patrzeć to jest medium. Pozatym, kto celuje w miejsca oczywiste, czyli najbardziej pancerne typu środek wieży, kadłuba. Oczywiście zawsze staramy się strzelać w weakspoty, a do tego 300penetracji nie potrzeba. Przypominam, że zrobiony strzela w mniej niż 7s :) Oczywiście, strzelamy w ws jeśli musimy... Pershing ma takie losowania, że można tylko pozazdrościć. Moim zdaniem jest "ciężkim medem". Dlaczego ? Porównaj z innymi. Tak łatwo nie przebijesz... Owszem masz rury na wieży, ale... wiele osób nie może w nie trafić z większej odległości, a w kadłub połyka pociski jak głupi, większość za 0. Moim zdaniem, jak za 100zł jest czym pograć.

Opublikowano

Najpierw radzę ci trochę pograć, pooglądać filmików na youtube i samemu zdecydować. Wszystko zależy od twojego stylu gry.

SigCustomBG.png
Opublikowano

Co do tego Lowe to pod uwagę trzeba wziąć, że prawie raz na bitwę się pali. Bez mokrego magazynu ani rush

PS. Queash - zmien avka :D

2815676267.png

Opublikowano

@up kolegi używaj opcji edytuj nie pisz 2 postów jeden po drugim ;).Co do tematu to zalezy także od budżetu ;)

Czy on pisał 2 posty po rząd o.O

Co do tematu.

Osobiście polecam T34 gdy staniesz w odpowiednim miejscu możesz trzymać pozycję przez dłuższy czas. W dodatku mocne działo, wymaxowany jest prawie idealny (poza celnością)

Gold Member | Blue Member | exMentor

Tuty:

http://www.mpcforum.pl/topic/730246-hackd3d-aimbotchamsasus/

http://www.mpcforum.pl/topic/636147-hack-vindictus-hack-ohkgod-mode-i-inne/

http://www.mpcforum.pl/topic/894644-minitut-first-blood/

http://www.mpcforum.pl/topic/974899-tut-rengar-top-w-s3/ 

http://www.mpcforum.pl/topic/975370-tut-blue-kha/

http://www.mpcforum.pl/topic/976598-tut-aatrox-the-darkin-blade/ 

http://www.mpcforum.pl/topic/977439-tut-elise-quenn-of-the-jungle/ 

http://www.mpcforum.pl/topic/978037-tut-vi-niszczycielka-z-plitover/

http://www.mpcforum.pl/topic/978821-tut-diana-midjungle/ 

http://www.mpcforum.pl/topic/980830-tut-akali-wycarruj-sobie-mecz/ 

http://www.mpcforum.pl/topic/981805-tut-jarvan-iv-wzor-dla-junglerow/ 

http://www.mpcforum.pl/topic/1001036-tut-lissandra-the-ice-witch/

Opublikowano

Otóż, lowe kątuje się bokiem, przy czym bardzo łatwo odbija X

Penetracja na goldzie wystarcza do przebicia wieży T34, a mi (Lowe) wieży czasami nie przebija T110E3/4 :)

Szybkostrzelność bez towarzyszy broni - 10.12 sekundy przeładowania (biję towarzyszy, się zobaczy ;) )

Pancerz to nie papier jak w T34

Penetracja wystarcza na X nawet ;D

Działo jest celne w przeciwieństwie do zezowatego T34

Według ciebie świetny to porównamy staty

DMG na runde 1077 (ja na t34 1350)

win ratio 47%(poniżej 50% zawsze cieńko)

exp na runde 560 (ja grubo ponad 800)

eff na człgu 1095 ( ja mam 1118 na wszystkich)

chwalisz tak swojego lowe a albo ty jesteś noob albo czołg jest cieńki jednym słowem bierz T34

SigUserBG.png

Opublikowano

IS-6 dostał tylko 3pkt a jest to jeden z lepszych czołgów premium na ten tier :P

Jest dobry na nooby które nie wiedzą gdzie mu strzelać.

Według ciebie świetny to porównamy staty

DMG na runde 1077 (ja na t34 1350)

win ratio 47%(poniżej 50% zawsze cieńko)

exp na runde 560 (ja grubo ponad 800)

eff na człgu 1095 ( ja mam 1118 na wszystkich)

chwalisz tak swojego lowe a albo ty jesteś noob albo czołg jest cieńki jednym słowem bierz T34

Dopiero niedawno ogarnąłem jak się tym gra. (ok. 400 bitwa?) Teraz wyciągam po 2-5 k dmg na bitwę, nadrobię. Ale na razie nie chce mi się nim grać.

Win ratio?

Win ratio nie odwzorowywuje umiejętności gracza, pomidory wszędzie.

("Całkiem dobra wieża" czasami to i ci arta odbije wiec wiesz ... co do T-34 tak w weakspot ale do tego nie trzeba golda...)

*T34

Osłona działa Lowe potrafi na prawdę dużo odbić.

(nie wiem jakich pancerz Lowe to 120 ustawmy go w najlepszym koncie jaki może być przodem czyli 30 stopni cosinus tego wynois 1/2 wieć otrzymujmey 180 stopni pancerzu z przodu poczas katowania dla mnie to mało i nie ma X która tego nie przbije)

primo, napisałem o boku Lowe.

Po drugie, to jest właśnie kurwa magia jego pancerza.

Ten kąt można bardzo zwiększyć, bo nim kątuje się bokiem, nie przodem.

Ten pancerz (boczny) da się przykątować do ok. 300 mm pancerza (o dziwo)

Wtedy nie da się strzelać, ale można się lekko cofnąć/lekko skręcić w miejscu, oddać strzał, i znowu cieszyć się rykoszetami.

Mam ten czołg, i wiem co mówię.

(SPOILER !! :D 100 % załogia BiA wentylacja i dosyłacz = 9,9 s szybciej się nie da)

Dzięki za spoiler xD

(Podobny nie ma się czym zachwycać czasami odbije od 7-8 tierów)

"Czasami"

shoob.png

Opublikowano

Ja mam T34, Type 59, KV-5 i JagdTiger 8,8 i zdecydowanie najlepszy według mnie jest JagdTiger 8,8. Super pancerz, cudowna celność i prędkość przeładowania.

Na drugim miejscu jest Type 59, mimo, że dostał nerfa i tak jest bardzo dobry.

Na trzecim miejscu jest t34 (jak się nim nauczy grać to jest super), a na czwartym Lowe

Opublikowano

JgTiger dostanie jeszcze buffa w kasie i expie na bitwę. Wiem, że dobrze wybrałem, kupując go. Bardzo mocny pancerz jak na T8 (górna płyta mocna, a nadbudówka niemalże nieprzebijalna jak cię na topkę wsadza [czyli co bitwę]). Genialna celność, super RoF i to daje najlepszy DPM na tierze <3 Mobilność to minus, ale dając BiA, Wentylę i Hamowanie Sprzęgłem myślę, że będzie dawał radę. ;) Do tego MM, miodzio.

Opublikowano

no właśnie ciągle myśle nad T34 i JgTiger 8.8. nie umie sie zdecydowac. mało słysze o JgTig8.8 a mysle ze to dobry czolg i co kupić :(

baner.png

Opublikowano

Czy on pisał 2 posty po rząd o.O

Co do tematu.

Osobiście polecam T34 gdy staniesz w odpowiednim miejscu możesz trzymać pozycję przez dłuższy czas. W dodatku mocne działo, wymaxowany jest prawie idealny (poza celnością)

Powiadasz że maksujesz czołgi premium ?

Zależy czym grasz jak USA to T34 ja niemcami to Lew

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Powiadasz że maksujesz czołgi premium ?

Zależy czym grasz jak USA to T34 ja niemcami to Lew

Wymaxowanym w premkach określa się czołg z załogą 100%, dosyłaczem wentylką itp.

shoob.png

Opublikowano

Wymaxowanym w premkach określa się czołg z załogą 100%, dosyłaczem wentylką itp.

A to dzięki bo troche nie w temacie jestem .

A tak przy okazji to jeździ więcej T34 niż reszty prem tanków :) .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...