Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O czym mogę kręcić filmiki z metina?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :P
Otóż chciałbym spróbować swoich sił w kręceniu, ale nie wiem zbytnio na jaki temat kręcić żeby filmiki miały dobrą oglądalność i opinie. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.! :D

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Najbardziej chetnie oglada sie filmy z zajebistym lektorem i smiechem. W dodatku nikt nie chce ogladac jak biegniesz sobie na dzikusy z eq +0. Jeszcze najwazniejsze niepotrzebne momenty urwac a nie zostawiac. Np nie tracmy czasu na to az dobiegniesz do biologa z m1 z buta. Dobre intro to tez podstawa.

Btw filmy kręć z high lvlami jak juz cos osiagniesz i masz zamiar grac a nie zmieniac serwer co chwile. Mnie np jara z metina ulepszanie i ubijanie bossow.

Opublikowano

Let's play'e to już przejedzony i przerzuty temat.

Najlepiej gdybyś wziął się za coś kreatywnego. A z paczką znajomych możesz np. zabawić się w prowadzenie youtube'owego programu poświęconemu ciekawostką z Metin2. Rozmowy,wywiady etc. moim zdaniem fajnie by się takie coś oglądało lecz to Twój kanał,filmy i pomysł.

Opublikowano

Nie bierz się za to :|

Odpowiedź nawet nie uzasadniona. Brak słów... niby czemu miały nie nagrywać?

Zły dział.

...

@Topic

Nie gram w Metina 2, ale musisz czymś zaciekawić potencjalnego widza. Tak jak wyżej napisali... zwykłe let's play'e są już stare... mało osób to ciekawi. Spróbuj wymyśleć coś swojego, coś oryginalnego. Naprzykład jakieś poradniki z humorem. Lub jakieś "speedrun'y" jakichś bossów jak tam są :P Jeżeli zależy Ci na oglądalności to mogę dodać, żeby robił miniaturki i opisy do filmów : ) niby gówno, a dużo daje.

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Bicie boss'a, ulepszanie, lvl up'y, pvp. Wszystko co chcesz.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nagrywaj to co chcesz, to co ci sprawia przyjemność ale od razu mówię, że wielu widzów na samym metku nie będziesz miał (gra się przejadła już dobre parę lat temu).

Hajda™, lets playe z gier są najbardziej popularne na youtube(zaraz po muzyce) ^^

Opublikowano

Bardzo pożyteczne i ciekawe pomysły :)
Dzięki ;]

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

Ubijaj dzikie psy z ręki, ludziom to imponuje, no bo kto by nie chciał mieć tyle siły w łapię żeby za jednym strzałem zabijać wszystkie drażniące nas psy na podwórkach.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Możesz nagrywać lets playe z nowo powstałych serwerów. Czyli czekasz na jakis serwer i grasz na nim jednoczesnie kręcąc.

skpUo.png

Opublikowano

Może rób jakieś śmieszne filmiki, ludzie często mają bekę z metina oraz graczy no-life.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...