Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jaki tablet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam w miarę dobrego tableta do 500zl, moje wymagania to aby miał wejście na kartę SIM, obsługiwał Areo( ale jak j

uź jest sim to to drugie też działa :D) ,żeby miał w miarę ogarnietego androida 4.0 conajmniej, kilka gb pamieci lub wejście na kartę z możliwościa zapasania na niej appek.

1.jpg

Opublikowano

nic dobrego za tą cene nie znajdziesz. dobre tablety zaczynają się od ok 800 zł aczkolwiek od 7 calowe. za 500 zł znalazłbyś może używany galaxy s2

Opublikowano

Szczerze? To jak chcesz jakiegoś taniego, zacinającego się i brzydko wyglądającego to możesz kupić za 500 zł. Przykładowo ''Goclever'' jak na ów cenę robią niezłe ale nic specjalnego, zacina się, brzydko wygląda, słaba grafika, słaby dźwięk. Radziłabym jednak poczekać. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

za 900 masz nexusa 7 tyle że bez modemu 3g, ale jesli masz telefon z androidem to żaden problem, wystarczy udostepnic internet przez teethring, ja tak robie i jest spoko ;p a nexusa naprawde polecam ;]

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Za 500 zł już lepiej kupić jakiegoś smartfona, jednak możesz próbować z jakimś używanym Samsungiem Galaxy Tab 2 w wersji 3G na kartę SIM (mini).

Opublikowano
http://allegro.pl/tablet-ainol-novo-7-crystal-2x1-50ghz-8gb-zestaw-i3253761619.html

- a takie cuś ? Ogólnie tablet byłby mi potrzebny na 8 czerwca na wakacje, więc nie mam zbyt dużego funduszu zwłaszcza, że nie dawno kupiłem kompa + wybuliłem na wakacje.

jak tam biedaku

tablet za 500 zł, tylko na to sobie możesz pozwolić? pewnie nexus 10 to szczyt marzeń

nic nie znajdziesz, za mało.

ta zaczepka miała coś na celu ? Jak poczujesz się "lepszy" tak jestem biedakiem.

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code

///tripipi

// ok nie wiedziałem ;)

1.jpg

Opublikowano

Ainol to chińskie gówno. Weź coś od Manty.. może MID08 lub MID08S. MID7001 chyba ma wejscie sim.

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

@up w którym sensie gówno ? Że chinol czy, że feralny sprzęt ? te manty mają po 2x mniej ramu i 3x mniej ghz.

AINOL'e to raczej MIPSiaki i padaja co jakis czas, i zadko kiedy sa podane prawdziwe dane. Manty maja podane realne dane..

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...