Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Insanity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam takie pytanie do osób, które coś wiedzą i udzielą sensownej odpowiedzi. Zacząłem trening Insanity, ale pojawił się pewien problem. Mianowicie chodzi o to, że po 2 tygodniach będę musiał sobie zrobić 10 dniową przerwę i nie wiem, czy po przerwie mam kontynuować, zacząć od nowa, czy cofnąć się o tydzień (dodam, że te 10 dni, to nie będzie siedzenie na dupie, ale codzienne, długie spacery, zakończone jakąś rybą)

7m9a.png

Opublikowano

Trening Insanity to nie lada gratka dla osób, które chcą schudnąć kilka kilogramów oraz poprawić swoją wytrzymałość. Składa się on z trzech etapów:

• 1 etap = 4 tygodnie, czyli rozpoczęcie,
  • 2 etap = 7-10 dni, czyli regeneracja i przygotowanie na ostatni, najtrudniejszy etap,
  • 3 etap = 4 tygodnie, czyli ostatnie zmagania i najtrudniejsze zadania.

Jesteś teraz prawdopodobnie na etapie 2, czyli czeka Cię jeszcze etap 3. Nie przesilaj się teraz, bo Twoje mięśnie potrzebują regeneracji.

Opublikowano

Trening Insanity to nie lada gratka dla osób, które chcą schudnąć kilka kilogramów oraz poprawić swoją wytrzymałość. Składa się on z trzech etapów:

• 1 etap = 4 tygodnie, czyli rozpoczęcie,
  • 2 etap = 7-10 dni, czyli regeneracja i przygotowanie na ostatni, najtrudniejszy etap,
  • 3 etap = 4 tygodnie, czyli ostatnie zmagania i najtrudniejsze zadania.

Jesteś teraz prawdopodobnie na etapie 2, czyli czeka Cię jeszcze etap 3. Nie przesilaj się teraz, bo Twoje mięśnie potrzebują regeneracji.

Ale mi chodzi o to, co zrobić po przerwie, której nie ma w programie ;)

7m9a.png

Opublikowano

Ale mi chodzi o to, co zrobić po przerwie, której nie ma w programie ;)

Czyli ta przerwa to nie 2 etap, a po prostu Twój wybór? Zastanów się dobrze, czy nie ma takiego rozwiązania, aby jednak trzymać się planu i nie przerywać treningu. Jeżeli nie ma innej opcji i musisz chwilowo zaprzestać, to po prawie dwóch tygodniach przerwy, będziesz musiał zacząć na nowo, aby otrzymać najlepszy możliwy efekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...