Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Europejska reprezentacja w Shanghai'u.

Fli_PL

EU vs. KR  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak s?dzisz, czy EU wygra z Kore??

• Tak
      41
    • Nie
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jak wiadomo zbliża się prestiżowy turniej w Shanghaiu, gdzie najlepsi z najlepszych w Europie będą mieli okazję wywalczyć dodatkowy slot na mistrzostwa. Chciałbym podyskutować z wami na temat ich przygotowania do turnieju i szanse w starciach z azjatyckimi drużynami :)

Obiło mi się o uszy, że przybycie drużyny Europejskiej na miejsce opóźni się o kilka dni i nie będą mieli czasu na trening, a to mogłoby wpłynąć znacząco na formę zlepku trzech wg. mnie najlepszych drużyn w Europie. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? A może jakieś nowinki i przecieki? :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

mym grał na nich i podobno gambity grały w kratke, a najgorzej w tej druzynie prezentuja sie diamond / soaz. mym przegral 0:2 .

eddy mowil ze wszystkich zniszczyli i powinni odejsc ze swoich zespolow i stworzyc nowy.

jak dla mnie chiny wygraja wszystko, jest juz tabelka na euw.lolesports.com

ankieta wielokrotnego wyboru?

<>

Opublikowano

To moja pierwsza ankieta tutaj, słyszałem też o meczu z MYM. Wg. mnie może zapowiadać się ciekawy turniej, ponieważ, nie wiem jak w Ameryce (Mokatte mówił że to banda indywidualistów), ale wydaje mi się że europejczycy mogą coś zdziałać, Fnatic niszczył już TPA czy chińskie WE, jednak kamieniem milowym może tu być kwestia zgrania.

@edit ok ankieta zmieniona :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

final europa korea obstawiam, z tym ze akurat w tym momencie liga ogn jest o jeden stopien wyzej od wszystkich innych, dlatego nie widze nikogo innego na pierwszym miejscu jak wlasnie Korei. Ogladanie wyczynow takich graczy bedzie czysta przyjemnoscia, jaram sie a wy

sadze ze dodatkowo o slota powinna walczyc reprezentacja mpc forum w skladzie:

toplane: gorillazpl

jungle: vanosh

midlane: xkasha

adcarry: exn farex

support: wedle uznania szanownego farexa

mysle ze ta zlota piatka dzielnie powalczyla by i nie mielibysmy sie czego wstydzic

Opublikowano

final europa korea obstawiam, z tym ze akurat w tym momencie liga ogn jest o jeden stopien wyzej od wszystkich innych, dlatego nie widze nikogo innego na pierwszym miejscu jak wlasnie Korei. Ogladanie wyczynow takich graczy bedzie czysta przyjemnoscia, jaram sie a wy

mysle ze ta zlota piatka dzielnie powalczyla by i nie mielibysmy sie czego wstydzic

trzeba pogadać z adminami żeby założyli nową rangę czy tylko tytuł i ukryty dział aby ta ,,piątka'' mogła zabłysnąć w polsce jak i europie

czyżby nowe MyM lub Anexis?

1371985602-U137250.jpg by ScoTubeDev

2x ExModerator NosTale I 2x Gold Member

Opublikowano

phreak aka tons of demejdż zgłaszał się do mnie na sapporta, bierzecie czarnucha?

btw. żeby nie było offtopu

korea rozpierdoli eu, oni traktują granie jako sport narodowy.

Opublikowano

europa ma duze szanse ze wzgledu ze 3 jest z gambitu i latwiej bedzie im sie zgrac , ale korea i chinole maja latwiej o tyle ze mowia po tym samym jezyku i amerykanie tak samo .

Opublikowano

europa ma duze szanse ze wzgledu ze 3 jest z gambitu i latwiej bedzie im sie zgrac , ale korea i chinole maja latwiej o tyle ze mowia po tym samym jezyku i amerykanie tak samo .

Co z tego że z gambitu skoro nie mają zgrania z resztą.

652601399840421198520.png

Opublikowano

To jest zupełnie inna liga. Jeżeli azjaci nie wymyślą czegoś oryginalnego to mamy z nimi szanse, lecz jeśli będą coś kombinowali (często tak jest) to dostaniemy jak nic :D

xxx

Opublikowano

a to z tego ze jako jedyni maja 3 z jednej druzyny .

Jeszcze LPL mają trzech graczy z jednej drużyny - Troll, Misaya i WeiXiao z WE oraz PDD i XiaoXiao z IG. To że mamy Gambitów nie znaczy że wygramy, chociaż muszę przyznać, że ta trójka wiele pokazała na europejskiej scenie.

A no i kwestia wielojęzycznych graczy, na naszej drużynie to może się masakrycznie odbić, bo 3 graczy z Gambitu to trzech ruskich, oni nie muszą gadać po angielsku więc słabo go opanowali a sOAZ i Yellowpete porozumiewają się ze swoimi drużynami po ang.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Szanse mają, mimo to jak bym miał obstawiać powiedziałbym że azjaci zniszczą europejczyków :p

Opublikowano

Koreańczycy przez całe życie nie odchodzą od komputerów więc europejczycy raczej nie mają szans ^^

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Ciężko określić kto wygra.

Nie gram w lola długo i nie wiem jak to jest, ale myślę, że w teamfight każdy hit się liczy a więc jeżeli team będzie miał np. Lux to z kryta może zabić na ulti.

Ale chciałbym aby europejczycy wygrali.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

ciekawie będzie zobaczyć znowu Diamonda vs Insec lubię oglądać ich obydwóch (a szczególne piękne akcje inseca lee sinem).

A tak sądzę, że korea wygra z Europą 2-1, a jak nie to będę szczęśliwy, tu macie tabelkę:

tabelkap.png

źródło: eune.lolesports.com

<>

Opublikowano

Nie oszukujmy sie, EU zajmie max 3-4miejsce, daleko im do teamu koreancow czy ameryki(serio). Srednio lubie Gambit i tez boli to ze zadnego polaka nie ma w teamie. Ogolem nasz team 5/10

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego Diamond znalazł się w drużynie, słaba gra w ostatnim czasie wg mnie. Wsadziłbym tam Cyanide albo z EG lub SK

boshe człowieku, snoopeha? to już pogratuluje..

diamond to najlepszy jungler europy.

<>

Opublikowano

Up, ja jednak trzymam bo laneupy też mamy mocne, mamy sOAZ'a, który wymasterował wkur*e championów, mamy Alex_Ich'a - może nie ma tak dużego champion poola ale za to co on robi kha albo Zedem no i mamy Edka na bocie, który jak podejrzewam podepnie się pod rolę ADC :D Wg. mnie różnice w poziomie mogą wypłynąć dopiero w teamfightach oraz kontroli mapy czyli w mid game.

Edit i Lux nie może uderzyć z ulta criticalem, bo ten efekt działa tylko na autoataki i niektóre umiejętności z przelicznikami od AD, nawet bez tego jej ult robi masę obrażeń ale wydaje mi się że są lepsze picki. W aktualnej mecie chodzi raczej o kontrolę mapy czyli ogromną mobilność, której lux nie ma.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

kiedy i gdzię będę mógł obejrzeć jak będą grali europejczycy? (ew ameryka)

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Europa nie ma szans z Azją, choćby dlatego że Azjaci nie mają życia poza LOLem i grają w to 24/7. Jest to jeden z ich sportów narodowych.

Opublikowano

w jakiej strefie czasowej są podane te godziny? Np jak o 12:30 w piątek to u nas będzie, o której?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...