Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ][SERWER HARDCORE][HP NAD GLOWAMI][130 SLOTÓW!][0 LAGÓW!][16GB RAM!][1.5.2][ZAPRASZAM!]

NeqGPlay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start serwera jutro o 15-16 dokladnie ;3
Żyć nie ma bo to Hardcore , NonPremium .

HP nad głowami to nie HARDCORE!!

Co do twojej wypowiedzi ... To jest dodatek .

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

Opublikowano

Tak na serwerze jest OtherDrop:
Diament : 0,2%
Złoto : 0,6%
Żelazo : 1%
Emerald : 0,3%

Opublikowano

Drogi Jodi wdł mnie serwer Skkf jest przeszłością może i ma dobry serwer ale co z tego? Skoro gracze u Niego grają tylko z racji że to "Jego serwer" tak naprawde na naszym serwerze chodzi o to że ludzie mają pomęczyć się poskładać godny Team . I razem podbić świat Pacc ;3

Opublikowano

Drogi TomekMenda2.

Serwer skkf wyrabia 400/400 :P

A wątpie żeby wasz serwer na takim poziomie trudności się utrzymał. Zobaczymy po starcie

Opublikowano

Drogi Jac*uZDupyPlacku ;3
Nie tu nie chodzi o sloty - "Hajs" tu chodzi o zabawe ;3
Ludzie mają przyjść poznać co to znaczy HardCore .!

Opublikowano

Tak jutro zakupujemy licencje na 512 slotów . Więc Ts będzie jeszcze przed officjalnym startem ;3

Opublikowano

Start serwera jutro o 15-16 dokladnie ;3

Żyć nie ma bo to Hardcore , NonPremium .

Co do twojej wypowiedzi ... To jest dodatek .

Ale to jest HARDCORE tak?

Więc jak gracz to nawet nie powinienieś mieć tego paska eq na dole... Kiedy co się zużyje...

Nie wiem jaka jest twoja perspektywa HARDCORE`a...

Opublikowano

Ale to jest HARDCORE tak?

Więc jak gracz to nawet nie powinienieś mieć tego paska eq na dole... Kiedy co się zużyje...

Nie wiem jaka jest twoja perspektywa HARDCORE`a...

Ciekaw jestem jak masz zamiar to usunąć ? ... chyba jedynie texture pack może zadziałać...

Drogi TomekMenda2.

Serwer skkf wyrabia 400/400 :P

A wątpie żeby wasz serwer na takim poziomie trudności się utrzymał. Zobaczymy po starcie

Jego serwer wyrabia 400/400 bo jest "sławnym" jutuberem...

Opublikowano

Serwer będzie fajny ;) Jeśli nie padnie po kilku dniach. Jak wiekszość :P

Opublikowano

Serwer jest zagwarantowany . Nie na opcji żeby padł po kilku dniach.

Opublikowano

Czesto to słyszałem ale i tak padały po dwóch dniach no cóż trzymam was za słowo ;)

Opublikowano

Czesto to słyszałem ale i tak padały po dwóch dniach no cóż trzymam was za słowo ;)

Nasz serwer niestety nie padnie po 2 dniach ;], jest to zagwarantowane tym iż my jesteśmy a raczej będziemy jednym z najlepszych serwerów Hardcore!.

Po za tym mamy świetnie dobraną ekipę oraz bardzo bardzo dobrego technika! ;].

Opublikowano

Dobrze jest usłyszeć że w tak ciężkich czasach jeszcze ktoś wierzy :-) . Poszukujemy budowniczego , po starcie serwera gwarantujemy . Rozwinięty kit dla tych co pomogą. :-) swoje aplikacje na buda można składać tutaj pod tematem.

Opublikowano

Nasz serwer niestety nie padnie po 2 dniach ;], jest to zagwarantowane tym iż my jesteśmy a raczej będziemy jednym z najlepszych serwerów Hardcore!.

Po za tym mamy świetnie dobraną ekipę oraz bardzo bardzo dobrego technika! ;].

Najlepszych? :D Wątpie a serwer skkf? :D

A tak poza tym za śmierć ban? jak tak to na ile?

Przydał by sie jakis oryginalny serwer :X A to jest prosta kopia serwera skkf'a ;c

Opublikowano

neq co do techników . To każdy kto jest u nas w administracji zajmuje się spolszczaniem , rozwijaniem pluginów :-) . U nas w team na 3 osoby 3 to technicy . :-)

@ tka

według mnie skkf się przyloł tylko i wyłącznie przez to że jest popularnym youtuberem , a co jakby nie był? To nie jest słaba kopia , i wogóle tak nie uważam .

Co do bana będzie na 3 dni , w trakcie trwania bana polecam wejść na serwer s1.pac-craft.pl . Jest to 2 serwer z naszej sieci :-)

Opublikowano

neq co do techników . To każdy kto jest u nas w administracji zajmuje się spolszczaniem , rozwijaniem pluginów :-) . U nas w team na 3 osoby 3 to technicy . :-)

@ tka

według mnie skkf się przyloł tylko i wyłącznie przez to że jest popularnym youtuberem , a co jakby nie był? To nie jest słaba kopia , i wogóle tak nie uważam .

Co do bana będzie na 3 dni , w trakcie trwania bana polecam wejść na serwer s1.pac-craft.pl . Jest to 2 serwer z naszej sieci :-)

No więc napisałem profesjonalni technicy :)

Najlepszych? :D Wątpie a serwer skkf? :D

A tak poza tym za śmierć ban? jak tak to na ile?

Przydał by sie jakis oryginalny serwer :X A to jest prosta kopia serwera skkf'a ;c

Serwer skkf'a jesł sławny tylko dlatego że on jest "Jutuberem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...