Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ][SERWER HARDCORE][HP NAD GLOWAMI][130 SLOTÓW!][0 LAGÓW!][16GB RAM!][1.5.2][ZAPRASZAM!]

NeqGPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tka . To ja mam dla Ciebie propozycje . Napisy co Ty byś chciał znaczyć na naszym serwerze , a my to rozpatrzymy . Jak mówisz że to "mainstream" serwer :-)

~Kontakt zemną to GG:25666689 ; Skype: tomasz.toka .

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest prawdziwy Hardcore :< Jeśli jest itemshop (Widzalem na stronie.) Ktoś sobie kupi Diax eq i już jest kox i lami na spawnie :D . Dlatego sądze że serwer skkf'a jest lepszy ponieważ tam KAŻDY ma równe szanse. ;) Rozumiem jeszcze żelazne eq, Ale koxy za sms? ._. No proszę was... Przesada :P

Jednak mimo wszystko zagram i zobacze. moze jednak nie będzie tak źle. ;)

Opublikowano

To nie jest prawdziwy Hardcore :< Jeśli jest itemshop (Widzalem na stronie.) Ktoś sobie kupi Diax eq i już jest kox i lami na spawnie :D . Dlatego sądze że serwer skkf'a jest lepszy ponieważ tam KAŻDY ma równe szanse. ;) Rozumiem jeszcze żelazne eq, Ale koxy za sms? ._. No proszę was... Przesada :P

Jednak mimo wszystko zagram i zobacze. moze jednak nie będzie tak źle. ;)

To obszerne rozpisanie zakończę tym iż w IS nie ma diax eq ... A koxy to jednak nie jest aż taka przesada.

Opublikowano

Prosze was nie zawiedzcie mnie i moich kolegów jak to zrobił serwer Minecrafci ze swoim Hardcorem gdy poszlismy do nich by zrobili cos z pluginem bo nie działał po prostu nas wyśmiali i powiedzieli że ich nie obchodzą jacyś frajerzy z Hardcore'a :( mam nadzieje że u was pluginy są spolszczone i własne a nie jak tam technik nawet nie wiedział o czym my mówimy :)

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

Prosze was nie zawiedzcie mnie i moich kolegów jak to zrobił serwer Minecrafci ze swoim Hardcorem gdy poszlismy do nich by zrobili cos z pluginem bo nie działał po prostu nas wyśmiali i powiedzieli że ich nie obchodzą jacyś frajerzy z Hardcore'a :( mam nadzieje że u was pluginy są spolszczone i własne a nie jak tam technik nawet nie wiedział o czym my mówimy :)

Powiem tak , nie ma opcji żeby ktokolwiek na serwerze poprostu Cię wyśmiał . Serwer co racja nie będzie w 100% zajebisty ;3 . Ale staramy się jak możemy . Na pewno się nie zawiedziecie .

Opublikowano

a jest jakaś gwarancja ze będzie tam grało dużo więcej osób niz tam czyli 6/100 ??

Takiej gwarancji nie da się zapewnić bo to jednak nie od nas zależy , popatrz po forach ;3 Nawet nasi gracze reklamują serwer więc może się udać ;3

Opublikowano

przeczytałem o jakimś IS moge do niego dostac linka ?? ;D

Pac-Craft.pl Tam znajdziesz wszystko ;3

Opublikowano

w sumie to troche przesadziliście z tymi doładowaniami portfela :) żeby kupic ub ktos musi zużyć 7zł bo tak najłatwiej a żeby kupic vipa 11zł a svip to aż 30zł :(

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

w sumie to troche przesadziliście z tymi doładowaniami portfela :) żeby kupic ub ktos musi zużyć 7zł bo tak najłatwiej a żeby kupic vipa 11zł a svip to aż 30zł :(

Sory lecz nie my ustalamy ceny :(

Opublikowano

każdy kto na ciekawe pomysły dotyczące serwera zapraszam do pisania na pw kontakty mam w profilu :-)

Opublikowano

Zajebisty serwer , miła administracja , wyjątkowo ciekawa rozgrywka ;)

takie pytanie a z kąd to wiesz ??? ;D

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

bo na dostęp do serwera , gdyż jego serwer jest połączony z naszym siecią :-)

Opublikowano

team speak jeszcze nie jest oficjalny :-) jak będzie to dołączę . Póki co na stronie głównej masz podanego ts tymczasowego :-) pac-craft.pl

Opublikowano

tak gildia będzie za itemki , jakie?

Wejdziesz i zobaczysz :-) . Powiem tak samemu jest w miarę szybko zdobyć . Ale grupą jest więcej zabawy . Mam zamiar zmienić przedmioty potrzebne żeby każdy miał "trudniej" . Żeby miał czas na zebranie zgranej i zaufanej ekipy :-) bo to o to tutaj chodzi . Mam zamiar zrobić , na tym serwerze miejsce połączenia ludzi w zgrane ekipy . A co do expa nie wiem co do tego . Zastanawiam się nad expem z kamienia . Ale jak będzie to naprawdę minimalny :-)

póki co zapraszam do zakładania kont na forum :-)

pac-craft.pl

Opublikowano

Start opóźni się o 20-30 . Minut. Za niedogodności przepraszamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...