Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki niszczyciel dla nowicjusza?

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od dzisiaj gram w WoT'a, chcialbym kupic niszczyciela czolgow, poniewaz lubie kampic i niszczyc z daleka innych. Jestem nowym graczem, dlatego chcialbym prosic o dokaldne wytlumaczenie jak kupic taki czolg i z jakiego kraju i jak to zrobic xD

Z gory dzieki

Opublikowano

Moim zdaniem tak;

Rosyjskie do ob.268

Maja dmg, dobre camo,

Usa;

wieza, nie tracisz camo bo nie musisz obracac kadlubem, pancerz,

Bezwiezowe od IX tieru praktycznie nieprzebijalne od przodu

Opublikowano

To jakbym chcial wybrac USA niszczyciele to co mam kupowac, robie nowe konto i odrazu chce niszczyciela robic jednego.. To jak mam to zrobic, moze jakies nazwy znacie tego czolgu itp

Opublikowano

Jak chcesz robić jedynego niszczyciela bez innych money makerów (czołgi do zarabiania) to daleko nie dojdziesz ;) Ja bym tak samo polecił Rosyjskie, niszczyciele i ciężkie czołgi to u nich piękno ;) A do pytania jak zrobić by zdobyć te czołgi, to grać, nabijać expa i odblokowywać next czołgi ;) Aby kupić czołgi to najpierw musisz "kupić" expem ten czołg i następnie kupić kredytami ;) A nazwy niszczycieli Rosyjskich to drzewko zaczynające się od AT-1 później SU-76, SU-85B, SU-85 i tak dalej ;) Do zarabiania polecam czołgi premium 8 tiery, lecz są bardzo drogie to polecę 5 tiery do zarabiania. Bardzo polecę Ci do zarabiania Kw-1 choć słyszałem że samym SU-85 da się zarobić (nie sprawdzałem). :)

Opublikowano

Ok to juz mam jednego niszczyciela AT ruskiego i mam czolg lekki niemiecki Pz.Kpfw.35 (t) do czego on dobry? ( przed chwila 3 ulupalem) i jakie czolgi do najlepszeog zarobku ? lekkie srednie artylerie czy ciezkie?? i z czego robic z jakiej nacji do zarobkowych?

Opublikowano

To co lepsze w koncu niszczyciel ruski AT, USA czy niemiecki (kolega ma niemieckiego)

Nie ma lepszego.

Zsrr mają DMG, usa pancerz/wieże a

niemieckie to chyba celność, nie wiem ale ten klocek na X to zbyt dobry nie jest.

Na początek to lepiej wybierz ZSRR/ USA

Opublikowano

Do zarobkowych to lekki czołg francuski ELC AMX (droga do niego, MASAKRA) Kv-1, BDR, Olek poleca T49, choć go rzadko widzę. I to chyba wszystko jakie ja znam zarobkowe, ale chyba każdym 5 tierem da się zarobić :D Artylerie według mnie w ogóle się nie nadają do zarobku, ja takim Grillem g**no zarabiam, no chyba że to przez to że nie umiem grać nimi :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ lubie kampic i niszczyc z daleka innych. Jestem nowym graczem

To jest normalne u "noobów" czyli takich ludzi jak Ty ;>

Zrób sobie taki czołg, jakim najlepiej Ci się gra

Opublikowano

Jak chcesz robić jedynego niszczyciela bez innych money makerów (czołgi do zarabiania) to daleko nie dojdziesz ;) Ja bym tak samo polecił Rosyjskie, niszczyciele i ciężkie czołgi to u nich piękno ;) A do pytania jak zrobić by zdobyć te czołgi, to grać, nabijać expa i odblokowywać next czołgi ;) Aby kupić czołgi to najpierw musisz "kupić" expem ten czołg i następnie kupić kredytami ;) A nazwy niszczycieli Rosyjskich to drzewko zaczynające się od AT-1 później SU-76, SU-85B, SU-85 i tak dalej ;) Do zarabiania polecam czołgi premium 8 tiery, lecz są bardzo drogie to polecę 5 tiery do zarabiania. Bardzo polecę Ci do zarabiania Kw-1 choć słyszałem że samym SU-85 da się zarobić (nie sprawdzałem). :)

Jeśli niszczyciele zaczynały by się od 6 tieru przyznał bym ci racje ale to nie prawda .

Więc wyjdź z internetu.

Polecam ci obie linie :)

Jednak z początku polecam usa do 5 tieru i potem musisz zbierać 900 tys . na następny czołg więc jak najbardziej można zacząć nową linie .

Jak nie chcesz wydawać kasy na grę to zostaw sobie 5 poziom czołgów.

Stukło mi 2k bitew na samych td'kach i schemat jest zawsze taki sam tylko na jednym można pozwolić sobie na śmielsze akcje a na innym nie.

A i wątpie czy będziesz grał tylko td :) ja miałem taki zamiar i zaledwie 67% wszystkich bitew to td .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...