Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski]Gildie na serwer PvP - Statystyki - Gildie za przedmioty!

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wystarczy do mnie napisać na emaila- support. Wymienić błędy a ja je naprawie chyba od tego jestem.

Dodatkowo teraz zostały wprowadzone nowości typu sojusze, wojny, usun gildię, tag gildi przed nickiem itd...

Tak skoro to zostało dodane to poproszę na pw o config bo jak na razie dostałeś 7 zł a ja nic nawet nie odpisujesz na pw w dupie wszystko masz ... Like masz ode mnie i tak bo plugin fajny ale ty se olewasz innych.

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up To w twoim interesie jest do mnei napisać na pw.

No i co ... Napisałem czekam z 3 dni a ty nie raczysz odpisać chodź i tak jesteś na forum.

Opublikowano

Nie zawsze mamc zas na odpowiedz, aktualnie mam dużo ambitniejze zajęcia niż mpcforum, jak chcecie kuppcie sobie prawdziwy plugin u prawdziwego kodera za 200-300 złotych... A nie za 4.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Nie zawsze mamc zas na odpowiedz, aktualnie mam dużo ambitniejze zajęcia niż mpcforum, jak chcecie kuppcie sobie prawdziwy plugin u prawdziwego kodera za 200-300 złotych... A nie za 4.

Tak ... To mi podaj ten config który obiecałeś albo zwróć pieniądze śmieciu...

Opublikowano

Nie widzę abyś co kolwiek odemnie kupił...

Tak??? Zapłaciłem ci sms'em 7 zł za config którego nie dostałem miałem dostać config z tymi wojnami gildii i automatycznym claimem wszystko to się przedłuża a ja dalej nie mam tego o co prosiłem a w dodatku zapłaciłem...

Opublikowano

Tak??? Zapłaciłem ci sms'em 7 zł za config którego nie dostałem miałem dostać config z tymi wojnami gildii i automatycznym claimem wszystko to się przedłuża a ja dalej nie mam tego o co prosiłem a w dodatku zapłaciłem...

Dałeś się przysłowiowo "Wyjebać na wała" :( ujemny punkt reputacji dla autora pluginu z mojej strony :(

Opublikowano

Up, a ty się słuchaj jakiś ''wpisz odpowiednie słowo'' Plugin sprzedaje po 15zł, a nie 7, więc nic kupić nie mógł, chyba że na the ender games...

Opublikowano

Dobra, zapłaciłem mu ilość [15zł] za ten szajs i powiem wam, że gorszego gówna nie widziałem, zapłaciłem mu plugin działa ale nie pokazuje tagów gildi bo autor powiedział że dorobienie takiego czegoś będzie mnie dużo kosztować, po 2 , gdy podałem mu pasy na FTP, sprawdził hasło na hosta, i rozwalił cały serwer.

Tak więc jeżeli ktoś chce kupić ten szajs, to nie polecam, oczywiście szacun za to że to napisałeś.

@down

Dałem, bo nie działało, a jak zapłaciłem to naprawił, ale zaraz zje... serwer

Opublikowano

Dobra, zapłaciłem mu ilość [15zł] za ten szajs i powiem wam, że gorszego gówna nie widziałem, zapłaciłem mu plugin działa ale nie pokazuje tagów gildi bo autor powiedział że dorobienie takiego czegoś będzie mnie dużo kosztować, po 2 , gdy podałem mu pasy na FTP, sprawdził hasło na hosta, i rozwalił cały serwer.

Tak więc jeżeli ktoś chce kupić ten szajs, to nie polecam, oczywiście szacun za to że to napisałeś.

A kto podaje swoje pasy do FTP? :O

W ogóle nawet nie wiem po co ten temat dalej tutaj jest skoro nawet ten darmowy nie działa...

Tego tematu powinno już tu dawno nie być, a tym bardziej, że Ci co wyżej pisali co zapłacili i im nie działa :)

Opublikowano

Dla tych co chcą mieć tag na czacie: dodajcie takie coś na samym koncu:

on chat:
	if {gildia.%player%.status} is true:
		set message to "&7[&3%{gildia.%player%.tag}%&7] %message%"

Opublikowano

jak dla mnie jest coś tu innego mam nadal jeszcze ten skrypt od jasieg bo go nie usuwalem i tam all git cub jest autmatycznie wszystko fajnie 0 bledow tylko gildi nie bylo widac latwo bylo zmienic itemy na gildie a tu wgl. cos innego.

Szukam sponsora PW !

Opublikowano

Szajs i tyle... Błędy, łatwo zbugować...

Nie powinno być takiego czegoś, czyli skryptu z błędami na forum. Moderatorzy nie powinni pozwolić na trzymanie tego tu, ponieważ zawiera błędy...

@Zaxer: Wątpie, że to twój skrypt... nawet widać, że z innego forum i tylko jest ten skrypt, aby przyciągnąć ludzi na tamto forum.

Pozdrawiam

xxxx

Opublikowano

Super dzielki

Fajnie spolszczonu i wogule xD

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Proszę administracje o odjecie paru punktów ostrzezeń

Opublikowano

Skrypt jest bezpłatny, jeśli ktoś nie chce bugów niech kupi płatną wersję która NIE MA ŻADNEGO BUGA!

Opublikowano

Up masz stary jak świat skrypt w którym gówno działą, teraz mam z sojuszami, wojnami, tagami rpzed ncikiem...

Opublikowano

@up Mam ten za ktory chciales 15 zl <lol2>

Sprzedales cos co nie dziala . Czujesz to?

Opublikowano

Ludzie! Tu się dzieje coś takiego dziwnego.... Napisał facet SKRYPT w 15 minut teraz oszukuje na nim ludzi! Nie kupujcie tego od niego. Jak porozmawiałem z 1 osobą co to od niego kupiła... + Łamie regulamin forum handlując na nim. Po prostu oszust!

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...