Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kick Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam kick hacka jak na tym filmiku:

,gram na Metin2 United i jest tam nowa mapa MapShop gdzie wszytskie krolewstwa maja swoje sklepy. Tylko nie moge na niej nikogo kicknac tylko mnie kicka jak kilkam f3....Bardzo bym prosil o pomoc jak mozna zrobic zeby kickhack dzialal na tamtej mapie...A i czy da sie jeszcze jakos obejsc zeby mnie hackshiled nie wykryl w miescie??bo po 2-3 minuty mnie wykrywa...no ale to nie problem, bardzo bym prosil zeby ktos zrobil tak zeby mozna bylo kicnkac na tamtej mapie albo niech powie co mam zrobic ;) Prosze o dopowiedz ;) DZIEKI z GORY
Opublikowano

jak to nie dziala juz???mi dziala na metin2 United tylko mnie banuje co 5 minut xD ale moze ktos powie jak zrobic zeby dzialalo na tej nowej mapie nawet z tym banowaniem bo przez 5 minut i tak da rade wywalic wszystkich

Opublikowano

Ja pobrałem też tego moda ale mam prolem taki że właśnie hack schield mnie wykrywa. Da sie to jakoś wyłączyć???

Nic Dodać Nic Ująć. matius3m . Wiem bardzo dużo o metku i minecrafcie w celu pomocy pisz PW !!!

Opublikowano

Mialem Bana na ip nie moglem wejsc na metinia i na strone.....Pobralem program do zmiany ip i moge wejsc na strone ale na metina nie.....Moze ktos powiedziec mi jak dziala laczenie z serwerem??jak to boejsc bo inne ip nie wystarcza ;P

matius3m tez na metin2 United??;D

Opublikowano

Ostatnio widziałem na DivineWorld typka co kickał. Podchodził, bił z pięści i kickało i nie gadajcie głupot że kick hack nie działa. Pytałem się tego typa skąd ma tego kickhacka, to powiedział mi, ze ściągnął z youtube. Na niektórych serwach może nie działać, ale tak jak mówię na DivineWorld działa.

ae8pc4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...