Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sieć komórkowa.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żal,ja z T mobile płace 9 zk na miecha za 100mb. Polecam play i aero 2( only internet, mój kolega ma,polecam)

Opublikowano

Miałem Plusa, zmieniłem sieć i przekonałem się, że to dziady :D Reklamy wstawiają tylko dla przyciągania osób typu gimbazjum.. Co prawda cudów nie oczekuję, często nie dzwonie, zmieniłem na orange, chociaż ostatnio coś było z zasięgiem, teraz wszystkie kreski i szybki internet i fajny telefon :D

@UP:

Internet 1,5 GB + 700 minut / SMS + NFC i wszystko inne, co teraz jest + s3 mini <--- abonament za 63 zł :) Więc co prawda nie wymagam cudów i kurde skarżenia się, że przez minutę na 1 rok nie będzie sieci.. Polecam orange :) Zauważyłem to nawet, jak w salonie mnie obsłużyli :D Cud miodzio. Jeszcze mogłem przetestować tam s3 i note 2 do ręki włączony! Gdy byłem w plusie, do testowania było 7 telefonów, z czego 5 z klawiaturą (standardowe). Reszta to smartfony, ale to chyba ace, a nie ace 2 nawet.. w play nie ma mowy, w t-mobile nie byłem. Przyszedłem do orange i tam był s3 / note 2 i go troche poużywałem :D Fajne, ale nowe strasznie drogie, jak dobry komputer ;/ A komp używa się dłużej :/ Tak więc polecam orange, chociaż byłem w dwóch sieciach (używałem).

Opublikowano

Polecam play. Sama kilka dni temu przedluzylam umowe. 2.5gb w innej sieci za te cene abonamentu bym nie dostala.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...