Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Armaty

AndrzejQB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga , jak robicie armatki wczoraj 30 osób z bractwa poleciało po banach !

Albo róbcie w małej ilości np. 20 i potem znowu , bo inaczej bany lecą . Serio dzisiaj aż głośno było na czacie.

Opublikowano

co do 60f sie nie zgodze bo mozna je miec legalnie i to na 5 poziomie. uszlachetnianie bylo mozliwe 3 razy chyba wiec kazdy mogl je sobie ulepszyc a do voodoo to moga sie przyczepic bo mozna miec ok 180 legalnie na ta chwile jak ma ktos wiecej no to moze byc problem:))

Opublikowano

Ale weź se kup 180 armat voodo, na ts u mnie też burza bo jak się za dużo voodo zrobi to tego nie można sprzedać i jak bana za to dostaniesz to potem musisz w skladnicy trzymac

Opublikowano

Na pl1 szanowny ba bogdan prawie cale bractwo zbananowal zostalo 5 kont bez bana. A na kajaku wszystko mam zbugowane bana nie mam. Wiedz cos nie tak jest :(

Opublikowano

Możliwe że ktoś cie podał do nich czyli wysłał ticketa czy tam kiketa nie wiem jak to się piszę :P albo po prostu nie sprawdzają kont które mają 0 albo bardzo mało pd bo wiedzą że to konta raczej do sprawdzania błędów/bugów/programów

334qlo8.jpg
Opublikowano

Owszem , jest tak jak mówicie . Poleciało prawie całe bractwo na PL1 (kto gra ten wie) ale myśle ze to przez to ze udzielali sie zbytnio w suporcie, oczerniali ekipe itd. Jakby sie nie wychylali to by pływali :D Takie jest moje zdanie , możecie sie nie zgadzać . Ale znowu nie powinno być tak że leci całe bractwo a inni za armaty voodo pobugowane nie mają nic ... Chore . <_<

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...