Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry 3D MMORPG

Xendi<<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję bardzo fajniej gry MMORPG polegającej na "farmieniu" postaci tzn. ciągłym epieniu chodzeniu na instancje, wojny gildi, battle groundy pomiedzy frakcjami (o ile beda w grze) chodzi mi o to zeby bylo malo questow sam czysty exp, nie interesuje mnie MU online, gra ma byc 3D i niezbyt duzymi wymaganiami. Dzieki :D

OsadaMt2 Tak Wiele Do Zrobienia, a Tak Nie Wiele Czasu....

Opublikowano

Tera na low brzydko wygląda ;d
Ale jest dobra.

Neverwinter Online - nowa gierka fajna grafika nie duże wymagania. Poczytaj sobie o niej :)

Opublikowano

Ja polecam Ci C9 Continent of the ninth seal.
Sam w nia gram i jest to bardzo dobra gra.
Tylko wada to zamkniety swiat, ale jest to malo wazne w grze.
Gra jest po polsku.
Polecam.

@down

Nie chce Cię obrażać, ale naucz się czytać ze zrozumieniem.

Przeczytaj kilka razy moje posty.

Wszystko co napisałeś o mnie to nieprawda.

Opublikowano

Wy chyba nie wiecie co znaczy słowo farmienie .... w c9 i tera to gry które mają multum Questów.

Jedyne takie gry to tylko ze stajni GF - metin i AirRivals - AirRivals mają łączyć serwery więc za jakieś 2-3 miechy będzie naprawde DUZO ludzi lecz ta gra nie spełnia twoich wymagań typu ze sie chodzi na instancje itp jest to gra z paroma lokacjami [dla wszystkich ] i w tej grze lata się samolotem a nie chodzi - wojny miedzy nacjami, orginalne PvP, a wojen jest multum ^^

Ogólnie teraz gier nie ma takich że tylko farmisz [ przynajmniej te 3D, 2d i z przeglądarce jest takich pełno ] Ale gra która mi teraz przychodzi na myśl to Drakensang gra co prawda przez przeglądarke lecz klienta można pobrać lecz nie jest to klasyczne 3D, ale spełnia twoje wymagania mimo iż misji troszke jest przy większym lvlu masz troszke do farmienia ... ;)

a co do ciebie peter nie jesteś obiektywny jako kidmod mówisz że słyszałeś jak twoi koledzy co grają w allodsa idą na c9 i piszesz w dziale allodsa tak by ludzie w niego nie grali a grali w c9 mimo iż allods spisuje się dobrze i nie jest tak że świeci pustkami bo na AshTep+ mapach ciągle jest pełno imperium i ligi i są ciagle wojny i na pewno nie świeci pustkami ... a ty jako Kidmod masz obowiązek pomagać a nie zniechęcać po 2 jeżeli tylu kolegów poszło na c9 dla czego nie grasz z nimi tylko szukałeś ludzi z tego forum w dziale o zapisach na wspólną gre ? ty jestes kid modem? wypełniaj swoje obowiązki lub zgłosze to wyżej a na pewno moje dowody wywrą wrażenie na kimś ^^ to tyle

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...