Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wojownik body

Ghostus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Gram wojem body 22 lvl i mam dylemat w jaki skill dać, mam aure na m1, berka 2 i wir 1. Niestety w pvp z kolegą mentalem (20 lvl) przegrywam, zostaje mu 500 hp, a z dodatkowym skillem nie bylo by tego problemu.

A więc w co dać 1 pkt:

Szarża czy Trzystronne?

GhostusPL_eune_60_1_nozg.png

Opublikowano

Nie dawaj ani w szarże ani w trzystronne tylko w wir miecza. ;)

Berserk też sobie na razie odpuść, bo mało przyadatny (lepiej kupić potki na szybkość ataku/poruszania się)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja pierdziele zmineniam na mentala, body jest do du**... Taki sam lvl mental takie same eq i mu polowa hp zostaje -,-

Mentalem będzi Ci łatwiej grać na 40-50 lvl'u, ale potem znowu zaczną się schody.

Jak nie wiesz kim grać to:

http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Uczeń
Opublikowano

Body jest dobry na początku gry, w środku i na końcu. Tylko wystarczy trochę cierpliwości i dobrego eq. Może nie jesteś pro na razie ale z czasem się staniesz jeśli nad eq popracujesz. Jak grałem bodym to preferowałem szybkość jak najszybciej starałem machać mieczem, żeby zadawać duże hity.
Więc moje skile wyglądały mniej więcej tak:
Aura -m1 (rosła)
Berek -m1(rósł)
Wir-ileś pkt.
3 stronne
szarża
To zależy również od ciebie, jeśli chcesz być dobry w pvp to jeszcze kwestia eq nie obedzie się bez zbr +9 w twoim wypadku tygra, 5kątna na 21 lvl ale to już z czasem zrobisz. Na poziomie nie oczekuj zbyt wiele :) Wsadź do miecza kd woja +3/4 i penetry +3/4 a dasz kumplowi rade :)

Opublikowano

Do 29 lvla exp z silnym na m , a na 29 zmien sie na bodziaka i dodaj tak zebys mial auure lub berek na m , a reszte w 2 skila. wbjesz 35lv to zrobisz bojowca, z eq ++6 na 1lv/ +4 na wyzszy dasz rade dropic na metkach w m2 i sobie kupisz z czasem cos lepszego.

Pozniej bd wbijac skile na wyzszy poziom, lepsze itemy, wiecej szycia, sr i dmg i pozniej bedziesz kosa, ale w iadomo potrzeba czasu i checi zeby cos osiagnac :)

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...